Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Αλλαγή φρουράς στην Τσέλσι

Για ακόμη μια φορά, ο Ράφα Μπενίτεθ δεν κρύφτηκε πίσω λόγια και …ευγένειες και τόνισε πως οι μεγάλοι σε ηλικία παίκτες της Τσέλσι πρέπει να αποχωρήσουν στο τέλος της σεζόν.

Αλλαγή φρουράς στην Τσέλσι
Ο προπονητής της ομάδας βρίσκεται σε πλήρη εναρμόνιση με τις επιθυμίες του Ρομάν Αμπράμοβιτς, ο οποίος θέλει να αλλάξει την παλιά φρουρά.

Ο Μπενίτεθ έδειξε ξεκάθαρα τις προθέσεις του, αφού άρχισε να ευχαριστεί και μοιράζει συγχαρητήρια στους «θρύλους του συλλόγου για τα όσα έχουν προσφέρει» στο παρελθόν.

Μάλιστα, ο Ισπανός προπονητής δεν δίστασε να τονίσει πως «η ομάδα χρειάζεται νέο αίμα» με σκοπό την ανανέωση.

«Είναι εύκολο να μιλάς για θρύλος και να τους σέβεσαι. Ότι έχουν πετύχει όλα τα χρόνια με το σύλλογο είναι φανταστικό, αλλά πρέπει να δούμε το μέλλον και τι παίκτες θα πάρουμε», τόνισε μεταξύ άλλων ο Μπενίτεθ.

Φρανκ Λάμπαρντ και Άσλεϊ Κόουλ θεωρούνται εκτός ομάδας και τίποτα δεν δείχνει ικανό να αλλάξει την κατάσταση και τους συσχετισμούς και να τους κρατήσει στο δυτικό Λονδίνο και την επόμενη σεζόν. Ταυτόχρονα, ανοιχτό παραμένει το θέμα των Τζον Τέρι και Πετρ Τσεχ, οι οποίοι –επίσης- έχουν ελάχιστες πιθανότητες να συνεχίσουν στους πρωταθλητές Ευρώπης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: