Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Άρης.-Τα ρέστα του για Τάτο

Την απόκτηση του Ανδρέα Τάτου, με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό μέχρι το καλοκαίρι, επιθυμεί διακαώς ο Άρης.
Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός των "ερυθρόλευκων" είναι ο νούμερο 1 στόχος των "κίτρινων" για την ενίσχυση του ρόστερ τους, ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος.
Ιδιαίτερα από την στιγμή που οι άνθρωποι του Άρη αισιοδοξούν πως θα εξασφαλίσουν τη φορολογική ενημερότητα (λογικά έως αύριο 10/1), το βάρος έχει πέσει στην προεργασία έτσι ώστε να είναι πανέτοιμοι να κινηθούν στο μεταγραφικό παζάρι όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Ο Τάτος πληροί τις προϋποθέσεις που θέλει ο Λουκάς Αλκαράθ για τον μέσο που ψάχνει. Έχει επιθετικά χαρακτηριστικά και βοηθά πολύ στην ανάπτυξη της ομάδας ενώ μπορεί να συνεργαστεί άψογα με τον Αγάνθο και να του …σερβίρει αρκετές μπάλες!

Τα εμπόδια που έχει μπροστά του όμως ο Άρης στην περίπτωση του Τάτου είναι δύο. Το πρώτο έχει να κάνει με το συμβόλαιο του, το οποίο ανέρχεται στις 200.000 ευρώ και θα πρέπει να καλύψει ένα μέρος ούτως ώστε να τον πάρει δανεικό για το επόμενο εξάμηνο ενώ το δεύτερο πως οι "μνηστήρες" είναι πολλοί, μεταξύ τους και ο ΠΑΣ Γιάννινα (μπορεί να συνδέεται η υπόθεση του Ντε Βινσέντι με αυτή του Τάτου).
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: