Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Κόκε «Είμαι με την… Γιουνάιτεντ»

«Κόκε, το αστέρι στην πόλη της NASA»… Με αυτόν τον τίτλο η “Marca” αφιερώνει εκτενές θέμα με δηλώσεις του πρώην ποδοσφαιριστή του Άρη και νυν της Χιούστον Ντιναμό. 

«Στη Θεσσαλονίκη είχε το περιβραχιόνιο του αρχηγού στο χέρι του και κέρδισε μια θέση στον Όλυμπο. Μόλις προσγειώθηκε στο Χιούστον και ελπίζει να λάμψει στο MLS» αναφέρει η μεγάλη ισπανική εφημερίδα φιλοξενώντας δηλώσεις του Ισπανού, στα οποίες μεταξύ άλλων τονίζει: «Το MLS οφείλω να ομολογήσω ότι είναι ένας άλλος κόσμος. Το επίπεδο είναι χαμηλότερο από το αναμενόμενο, όταν υπέγραψα, απέχει ακόμα πολύ από τα καλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Ωστόσο, όμως αντιπροσώπευε μια μεγάλη οικονομική ευκαιρία. Είμαι στην ακμή της καριέρας μου και ελπίζω να επιστρέψω στο Χιούστον την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου».

Στη συνέχεια ο Κόκε παραδέχεται ότι στον Άρη ήταν πιο… ζεστή η ενασχόληση όλων με το ποδόσφαιρο, τονίζει ότι είναι σημαντική η παρουσία των Λατίνων στο (μεταξύ 25-30.000 φιλάθλους) και εγκωμιάζει το υψηλό βιοτικό επίπεδο της πόλης.

Τέλος, ο πρώην παίκτης του Άρη δίνει τις προβλέψεις του για τον τελικό του Τσάμπιονς λιγκ. «Καθώς είμαι με τη…Μαδρίτη είμαι, θα ήθελα πολύ να κερδίσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ» είπε γελώντας.
The Player

Δεν υπάρχουν σχόλια: