Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Ψώνια από Αστέρα

Διπλό χτύπημα από τον Αστέρα Τρίπολης ετοιμάζει ο Άρης.
Ψώνια από Αστέρα
Μετά το γνωστό φλερτ με τον Ροζέριο Μάρτινς, οι «κίτρινοι» κατέθεσαν πρόταση και είναι κοντά στην απόκτηση του Μπρούνο Ουριμπάρι για να καλύψουν το αριστερό άκρο της άμυνας.
Η αλήθεια είναι πως ο Σάκης Τσιώλης αναζητά παίκτη στη συγκεκριμένη θέση, την οποία κάλυψε με επιτυχία ο δεξιοπόδαρος Βανγκέλι πέρυσι. Από τη στιγμή που ο Αλβανός θα μετακομίσει δεξιά, αφού ο Νέτο δείχνει να κατοχυρώνει τη θέση του προωθημένου μέσου, ο Άρης αναζητά αριστερό μπακ.
Αυτός πιθανότατα θα είναι ο 25χρονος Αργεντινός που έχει θητεία και στην Μπόκα Τούνιορς, αλλά και την Αρχεντίνο Τζούνιορς, έμεινε ελεύθερος από την Τρίπολη και οι «κίτρινοι» έσπευσαν σε προχτεσινή συνάντηση να τον προσεγγίσουν.
Από την άλλη, ο Ροζέριο έχει φύγει για την πατρίδα του, αλλά θα επιστρέψει σε 20 μέρες και τότε θα υπάρξει οριστική εξέλιξη. Υπολογίζεται, πάντως, να καλύψει τη θέση του οργανωτικού χαφ, αυτή που χήρεψε μετά την αποχώρηση του Κόκε, καθώς ο Τσιώλης κρίνει ότι διαθέτει ικανοποιητικά οργανωτικά προσόντα.
Από την άλλη, στον Άρη προτάθηκε ο Νασίφ Μόρις. Ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός έμεινε ελεύθερος από τη Λεμεσό και ενδιαφέρεται να επιστρέψει στην ομάδα που τον καθιέρωσε στην Ελλάδα. Στο θέμα θα υπάρξει εξέλιξη.
Όλα αυτά, σημαίνουν πως η ΠΑΕ Άρης κινείται για να κλείσει παίκτες που κατά κύριο λόγο είναι ελεύθεροι και ικανοποιούν τον Τσιώλη, σκεπτικό που υπαγορεύεται από τα στενά οικονομικά δεδομένα και την διαπιστωμένη ανάγκη για περαιτέρω συμμάζεμα του χρέους.
Πηγή: contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: