Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Μαραντόνα: «Όχι man to man στον Μέσι»

Την άποψη πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν πρέπει να βάλει έναν συγκεκριμένο παίκτη πάνω στον Μέσι εξέφρασε ο Ντιέγκο Μαραντόνα.
Ο Ντιεγκίτο μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την αξία του 23χρονου επιθετικού και παράλληλα τόνισε πως το να τον μαρκάρει μια ομάδα «man to man» είναι άσκοπο. «Πώς θα έπρεπε να παίξει η Γιουνάιτεντ εναντίον του; Δεν υπάρχει εύκολη απάντηση σε αυτό. Αν ήμουν προπονητής σε μια ομάδα που έπαιζε εναντίον του Μέσι και της Μπαρτσελόνα, δε θα τον μάρκαρα ένας προς έναν. Ο Μέσι θα τον κάνει να τον χάσει. Κατεβαίνει πολύ χαμηλά στη μεσαία γραμμή, πηγαίνει δεξιά, πηγαίνει αριστερά. Δεν μπορείς να έχεις πάντα κάποιον πάνω του γιατί η Μπαρτσελόνα θα βρει χώρο για τους άλλους παίκτες, αφού είναι μια ιδιαίτερη ομάδα και όχι ενός μόνο ποδοσφαιριστή», ήταν τα λόγια του πρώην προπονητή της Εθνικής Αργεντινής.
Εκτός από το τι δεν πρέπει να κάνουν οι «κόκκινοι διάβολοι», ο καλύτερος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών έδωσε και την  άποψή του για το πώς θα πρέπει να αντιμετωπιστεί ο «διάδοχός» του, όπως τον έχει αποκαλέσει ο ίδιος στο παρελθόν. «Ίσως ο Φέρντιναντ ή ο Βίντιτς να πρέπει να πηγαίνουν κοντά του όταν μπαίνει στην περιοχή, ενώ όταν βγαίνει πιο έξω οι υπόλοιποι παίκτες πρέπει να πέφτουν επάνω του και να τον αποτρέπουν να κάνει τα πράγματα που κάνει για πλάκα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: