Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Θα πάει σε ομάδα να τον χειροκροτούν;

"Να πας σε αυτούς που χειροκροτάς", έγραφε το πανό της Θύρας 4 στην Τούμπα. Ο Σάλπι έδειξε να μην επηρεάζεται, ενώ δεν το σχολίασε στις δηλώσεις του. Αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα…
Θα πάει σε ομάδα να τον χειροκροτούν;
Ο Έλληνας επιθετικός είναι πολύ πιεσμένος ψυχολογικά από τη συμπεριφορά των οπαδών προς το πρόσωπό του. Το πανό αυτό ήταν ακόμη ένα "χτύπημα" για τον Σαλπιγγίδη, ο οποίος από τη στιγμή που επέστρεψε στην Τούμπα βιώνει συνεχώς αρνητικότητα από την κερκίδα.
Ο Σαλπιγγίδης νιώθει μόνος του στον ΠΑΟΚ αφού δεν έχει στήριξη και κατανόηση από κανέναν. Είναι ενδεικτικό ότι μέσα σε μια εβδομάδα βρέθηκε από το ναδίρ (αποθέωση στο ΟΑΚΑ από τους οπαδούς του ΠΑΟ) στο ζενίθ (αποδοκιμασία με το πανό μέσα στην Τούμπα).
Οι μόνοι που τον επιδοκιμάζουν και τον στηρίζουν πραγματικά είναι μερικοί μεμονωμένοι φίλαθλοι και κανείς άλλος. Υπό αυτές τις συνθήκες, λοιπόν, ο παίκτης δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο μεταγραφής το καλοκαίρι.
Ήδη υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού (γράφτηκε πρόσφατα για Αννόβερο) και είναι πολύ πιθανό αν "σκάσει" επίσημη πρόταση στον ΠΑΟΚ να σκεφτεί σοβαρά την αποχώρησή του για να βρει την ησυχία του.
Εξάλλου, και η διοίκηση του "Δικέφαλου του Βορρά" δεν είναι αρνητική στο ενδεχόμενο της πώλησης του Σαλπιγγίδη από τη στιγμή που και χρήματα θα μπουν στα ταμεία του συλλόγου και θα απαλλαχθεί από ένα μεγάλο συμβόλαιο που τη βαραίνει…sportdog gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: