Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Tenorio - στοίχημα ..

Επιμέλεια - Tenorio.


Την καλησπέρα μου σε όλη την παρέα.


Φτώχεια καταραμένη όσο αφορά γιά το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου, ειδικά δε το Σάββατο είναι γιά να χαμε να λέγαμε.Νομίζω την Κυριακή ίσως να είναι καλύτερα ως προς την πληθώρα των επιλογών, υπάρχουν πολλά παιχνίδια από Σκανδιναβία μεριά, καί εκεί θα ασχοληθούθε κυρίως.

Πάμε να δούμε τι υπάρχει γιά σήμερα, εκεί όπου η αλήθεια είναι δεν έχει καί κάτι αμάν γιά να παίξουμε.Υπάρχει βέβαια καί ο μεγάλος τελικός του Champions League.Το παιχνίδι αυτό είναι μόνο καθαρά γιά τηλεθέαση, καί οποιαδήποτε προσεγγισή του είναι άκρως παρακινδυνευμένη.Απλά καί μόνο σε στοιχηματικά επίπεδα, έτσι γιά να συνδιάσουμε καί με λιγη αγωνία την βραδυά μας θα ασχοληθούμε με τον τελικό.



Tenerife - Ponferradina   (2)

Τελείως αδιάφορο βαμολογικό παιχνίδι.Δύο αγωνιστικές πριν το τέλος καί οι δύο είναι πεσμένες.Σε σχετικά καλή κατάσταση καί οι δύο αντίπαλοι τελευταία.Αλλά ξυπνήσαν αργά, καί το τρένο έφυγε.Θεωρώ πως η Ponferradina   μπορεί να κάνει το κουλό καί να μας προσφέρει το διπλό σε απόδοση (5,25).Σε ένα παντελώς αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι καί με την Ponferradina σε 4 παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας να έχει 3 νίκες καί μία ισοπαλία με την Tenerife , δε θέλει καί πολύ να εμφανιστεί το ωραιότατο ταληράκι.



Barcelona - Manchester Utd (X ημίχρονο - Χ τελικό)

Εντελώς ποντάρισμα έμπνευσης.Είναι γνωστό ότι δεν ασχολούμε με τελικούς καί τέτοιου είδους διοργανώσεις, αλλα δεν θα μπορούσαμε να λείψουμε από την μεγάλη αποψινή βραδυά.Θα ρίξουμε έτσι κάποια ψιλά στο (X ημίχρονο - Χ τελικό) με απόδοση(5,00) μπας καί βγάλουμε τα έξοδα από τις πίτσες και από τις μπύρες.Ότι πεί ο καθένας γιά σημείο καί τελική πρόβλεψη, όλα δεκτά, καθαρά τετραπλή το παιχνίδι,οι ευχές μου πάντως συνοδεούν την μεγάλη Barcelona γιά την κατάκτηση τού τροπαίου.


Vancouver - New York  (2)

Xωρίς νίκη γιά 10 σερί παιχνίδια παραμένει το Vancouver .Αδύναμη ομάδα επιθετικά καί αρκετά ευάλωτη αμυντικά.Στα 7 τελευταία παιχνίδια έχει δεχτεί 10 γκόλ, ενώ έχει πετύχει μόλις 4.

Σε καλή κατάσταση η New York με 3 νίκες 2 ισοπαλίες καί 1 ήττα στα τελευταία 6 παιχνίδια.Βρίσκεται σε καλή σχετικά κατάσταση σε σχέση με την αντοπαλό της , διάθετει ποιότητα σαν ομάδα καί έχει ένα κάποιο προβάδισμα.Ομάδα που έχει βάλει υψηλούς στόχους, καί γι αυτό άλλωστε ήρθε στην New York καί ο Tiery Anry γιά να προσδόσει κύρως καί αγωνιστική δύναμη στην ομάδα.

Επιλογή με ρίσκο το διπλό της New York σε απόδοση (2,20)


New England - Los Angeles Galaxy   (2)

Δεν είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση η ομάδα τις New England , καθώς σε 11 παιχνίδια ως τώρα μετρά μόλις 3 νίκες.Στην αρχή του πρωταθλήματος κάτι πήγε να παρουσιάσει αλλά στη συνέχεια η αποδοσή της αγωνιστικά έπεσε αρκετά.

Σε άνοδο το τελευταίο καιρό το Los Angeles Galaxy , έφτασε αισίως τις 3 σερί νίκες.Σε 14 παιχνίδια που έχει δώσει ως τώρα μετρά μόλις 2 ήττες.Τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως επέστρεψε καί ο Μπέκαμ, χωρίς σοβαρά προβλήματα η ομάδα.Θεωρώ πως μπορει να τα καταφέρει καθώς διαθέτη καλύτερη ομάδα.

Επιλογή το διπλό των Los Angeles Galaxy  σε απόδοση (2,20)




Λοιπόν, πάμε τώρα να δούμε τι έχουμε στη σούμα καί τι θα παίξουμε.


@ μονό αποδεκτό : Tenerife - Ponferradina   (2) απόδοση (5,25)


@ μονό αποδεκτό : Barcelona - Manchester Utd (X ημίχρονο - Χ τελικό) απόδοση (5,00)


@ δυάδα : Vancouver - New York  (2) απόδοση (2,20) - New England - Los Angeles Galaxy  (2) απόδοση (2,20)




Καλά να είστε τα σέβη μου .....

Δεν υπάρχουν σχόλια: