Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Αρης-Στο προσκήνιο ο Νασίφ Μόρις

Αν κάποιος φίλος του Άρη, πίστευε την ημέρα που έφευγε από το Χαριλάου, ότι μια μέρα θα επιστρέψει, ίσως και να δικαιωθεί, δέκα χρόνια μετά. Ο λόγος για τον Νασίφ Μόρις. Έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος αγαπήθηκε όσοι λίγοι από την «κίτρινη» κερκίδα και ακόμη και σήμερα, παραμένει στις καρδιές των Αρειανών.
Το ενδεχόμενο, ο 30χρονος Αφρικανός αμυντικός, να πατήσει και πάλι το πόδι του στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και να φορέσει για δεύτερη φορά την φανέλα του Άρη είναι μεγάλο. Ο έμπειρος στόπερ, είναι από τους ποδοσφαιριστές που προτάθηκαν στην διοίκηση, και εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του. Ενήμερος φυσικά για το θέμα είναι και ο Σάκης Τσιώλης, ο οποίος φέρεται να είναι θετικός στο να αποκτηθεί ο συμπαθής-σκληροτράχηλος νοτιοαφρικανός. Το όνομα του να σημειωθεί, ότι είχε δει την δημοσιότητα για λογαριασμό των «κίτρινων» και την περσινή χρονιά, με τον Μόρις τότε, να καταλήγει στη Κύπρο και τον Απόλλων Λεμέσου. Μια επιλογή που απ΄ ότι φάνηκε δεν τον δικαίωσε, μιας και η χρονιά του με τους «κυανόλευκους» δεν ήταν και η καλύτερη.
Όσο αφορά την γενικότερη πορεία του, πραγματοποίησε σπουδαία καριέρα αυτή την δεκαετία, καθώς πέρα από τον Παναθηναικό, αγωνίστηκε και στη Primera με την Ουέλβα και την Σανταντέρ.
Το αν προχωρήσει το θέμα του με τον Άρη, θα φανεί τις επόμενες μέρες. Πάντως οι πιθανότητες να επιστρέψει στο Χαριλάου είναι αρκετές και αν όλα πάνε καλά και ολοκληρωθεί η μεταγραφή, τότε η αμυντική γραμμή των «κίτρινων» θα αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερη δύναμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: