Σάββατο 28 Μαΐου 2011

ΠΑΟΚ-Αναγκαστικό νοικοκύρεμα

Ήταν επιβεβλημένο και πρέπει να γίνει πραγματικότητα. Στον ΠΑΟΚ δεν έχουν άλλη επιλογή. Πρέπει να μειώσουν τον προϋπολογισμό της επόμενης περιόδου κατά 1/3 και για τον λόγο αυτό ξεκίνησε ο σχεδιασμός που είχε κυοφορηθεί σαν σκέψη από τους προηγούμενους μήνες. Με το τέλος της αγωνιστικής σαιζόν οι άνθρωποι της διοίκησης, έβαλαν τα πλάνα κάτω και πλέον θα κινηθούν αποφεύγοντας μεγάλα ανοίγματα, δαπανηρές μεταγραφές και οικονομικά ρίσκα. Αν η φετινή χρονιά έκλεισε με παθητικό, έχοντας την προϋπόθεση της ευρωπαϊκής συμμετοχής και μάλιστα σε 12 αγώνες, τότε δεν είναι σε καμία περίπτωση βέβαιο πως η ίδια πορεία θα γίνει και στην καινούργια σαιζόν, ώστε να είναι εκ των προτέρων βέβαιη η οικονομική ενίσχυση.
Τα είπαν χθες Ζαγοράκης-Κωνσταντινίδης-Μαυροφρύδης
Χθες το μεσημέρι έγινε μια πρώτη τέτοια συνάντηση και σύσκεψη μεταξύ των προέδρου της ΠΑΕ Θόδωρου Ζαγοράκη, του τεχνικού διευθυντή Παντελή Κωνσταντινίδη και του οικονομικού συμβούλου της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, Άλκη Μαυροφρύδη.
Για να γίνει συμμάζεμα των οικονομικών στα μέτρα που το ποδοσφαιρικό τμήμα θα μπορεί να ανταπεξέλθει, θα πρέπει να γίνουν αποδεκτές οι μειώσεις των συμβολαίων των παικτών που έχουν ακόμα σε ισχύ συνεργασία με την ομάδα και εδώ υπάρχει ένα διαχειριστικό λάθος που κάθε χρόνο δεν αποφεύγεται στην ΠΑΕ, με την σύναψη μεγάλης διάρκειας συμβολαίων που ταυτόχρονα είναι και υψηλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: