Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Δεν απαντά ο Τζαβέλλας, επανέρχεται ο Ντιντάκ!!

Αλλαγή δεδομένων στην υπόθεση του αριστερού μπακ στον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκαθαρίζουν πως ακόμα δεν έχουν αποφασίσει και σημειώνουν πως το θέμα του Ντιντάκ επιστρέφει «δυνατά» για δύο λόγους…

Δεν απαντά ο Τζαβέλλας, επανέρχεται ο Ντιντάκ!
Λίγες ώρες μετά τις πληροφορίες για τις προχωρημένες επαφές με τον Γιώργο Τζαβέλλα και την πρόθεση του Βαγγέλη Μαρινάκη να προχωρήσει άμεσα στην συγκεκριμένη μεταγραφή, υπήρξε η διάψευση και η… αλλαγή δεδομένων.
«Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει καμία συμφωνία με κανέναν. Υπάρχουν κι άλλες περιπτώσεις αριστερών μπακ που κοιτάμε. Δεν περιοριζόμαστε μόνο στον Τζαβέλλα και στον Ντιντάκ. Είναι κι άλλοι παίκτες γι’ αυτή την θέση, αλλά αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κάποια συμφωνία», ήταν η τοποθέτηση των «ερυθρόλευκων» σχετικά με την φημολογία που υπήρξε ότι ανακοινώνεται ο διεθνής αριστερός μπακ.
Παράλληλα, στον Ολυμπιακό υπάρχει και μία μικρή δυσαρέσκεια, για το γεγονός πως ο Τζαβέλλας δεν προτίθεται να απαντήσει άμεσα στην πρόταση των Πειραιωτών. Η καθυστέρηση αυτή, σε συνδυασμό με την εικόνα που έχει ο Ερνέστο Βαλβέρδε για τον διεθνή αμυντικό, καθώς δεν… ψήνεται για την περίπτωσή του, επανέφερε στην επιφάνεια το όνομά του Ντιντάκ. Οι «ερυθρόλευκοι» πάντως θα πρέπει να ανεβάσουν την προσφορά τους, καθώς η πρόταση 1.5 εκατομμυρίου απορρίφθηκε από τη Μίλαν. Υπάρχουν όμως πιθανότητες ο παίκτης να αποκτηθεί και δανεικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: