Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Εργο των μετόχων η ήττα και ο αποκλεισμός!!

Τούτη η ώρα δεν είναι ούτε για πολλά λόγια, ούτε για αναλύσεις επί αναλύσεων. Οποιος είδε, είδε και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε, γιατί και πώς έχασε ο Παναθηναϊκός από την Οντένσε. Γράφει ο Γιάννης Σκόκας.
Εργο των μετόχων η ήττα και ο αποκλεισμός
Τα κενά, τα λάθη, οι παραλείψεις, οι καθυστερήσεις και σχεδόν όλα τα κακώς κείμενα του Τριφυλλιού είναι γνωστά εδώ και καιρό και τα έχουμε επισημάνει αρκετές φορές από το ξεκίνημα της σεζόν. Μια ματιά στα κείμενα του τελευταίου διμήνου αρκεί. Δεν έχει νόημα λοιπόν να τα ξαναπούμε, αφού τα είδαμε και μπροστά στα μάτια μας στην τραυματική ρεβάνς με την Οντένσε.
Πράγματι οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής του Παναθηναϊκού εγκλημάτησαν που έχασαν αυτή την πρόκριση και πράγματι η διοίκηση, δηλαδή ο Γόντικας, έχουν κάνει αρκετά λάθη στο σχεδιασμό της ομάδας. Παρ’ όλα αυτά, έχω ξεκάθαρη άποψη και δεν την αλλάζω όσες γκέλες και αν κάνει ο Σαριέγκι, όσα γκολ και αν δέχεται ο Τζόρβας, όσες λάθος πάσες και αν κάνει ο Σιμάο, όσες στραβές και αν κάνουν ο Σπυρόπουλος με τον Βύντρα, όσο και αν δεν μαρκάρει ο Κατσουράνης, όσο και αν έχουν περάσει τα χρόνια για τον Καραγκούνη, όσες ευκαιρίες και αν χάνει ο Νίνης, όσο και αν παίζει σέντερ φορ ο Κλέιτον, όσο αργές επιστροφές και αν έχει η ομάδα, όσο και αν ο πάγκος είναι άδειος από εναλλακτικές λύσεις…
Κατά την άποψή μου, η ήττα και ο αποκλεισμός από την Οντένσε βαραίνει αποκλειστικά και μόνο τους μετόχους της ΠΑΕ. Εξαιρουμένου του Πολέμη, ο οποίος βρίσκεται έμπρακτα δίπλα στην ομάδα (έστω και με το μικρό ποσοστό που κατέχει, έστω και αν δεν θέλησε να πάρει μεγαλύτερο μερίδιο σε αυτή την κρίσιμη περίοδο, τουλάχιστον δήλωσε «παρών»), όλοι οι υπόλοιποι είναι συμμέτοχοι και συνένοχοι στο έγκλημα.
Διαβάστε ολόκληρο το θέμα στο leoforos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: