Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

«Ο Μάκης δεν ξέρει αγγλικά, πώς θα μίλαγε με τους παίκτες;»

Οι δικηγόροι της Καβάλας και ο ίδιος ο Σταύρος Ψωμιάδης ισχυρίστηκαν για ακόμα μία φορά κατά την εκδίκαση της έφεσης στην δευτεροβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ, πως ο Μάκης Ψωμιάδης δεν έχει καμία σχέση με τον σύλλογο. Μάλιστα, ο γιος του χρησιμοποίησε ως επιχείρημα και το γεγονός πως ο “Big Mac” δεν γνωρίζει αγγλικά...
«Ο Μάκης δεν ξέρει αγγλικά, πώς θα μίλαγε με τους παίκτες;»
Ο Σταύρος Ψωμιάδης ανέφερε μεταξύ άλλων: «Έχω εξευτελιστεί σαν άνθρωπος και το τεκμήριο αθωότητας έχει καταστρατηγηθεί. Αποφάσισα να ασχοληθώ με ΠΑΕ Καβάλα μετά από προτροπή του Δημάρχου Καβάλας. Όταν ξεκίνησα σαν μέτοχος δεν είχα ιδιότητα μέλους ΔΣ, την απέκτησα αργότερα. Το 2008 αγόρασα ένα ποσοστό από έναν μέτοχο. Δεν είχε καμία σχέση ο πατέρας μου με την ΠΑΕ και δεν έχει κανένα νομικό κώλυμα, σε αντίθεση με ότι είπε ο κ. Κούγιας για τις υποθέσεις με την ΑΕΚ, αν ήθελε να ασχοληθεί με κάποια ομάδα.

Απλά δεν ήθελε να μπει στην ομάδα.
Δεν έχει σχέση με την Καβάλα ο πατέρας μου. Άλλωστε, δεν ξέρει αγγλικά και δεν μπορεί να μιλήσει με τους παίκτες, αφού πάνω από το 80% των ποδοσφαιριστών της ομάδας είναι ξένοι».
Από την πλευρά ο κ. Μοροζίνης, συνήγορος του Μάκη Ψωμιάδη ανέφερε: «Είναι επιλογή δική μας να μιλάμε σε θεσμικά όργανα και δικαστικές αίθουσες. Έχουμε κάνει ένσταση για πειθαρχική δικαιοδοσία οργάνων. Ο κ. Μάκης Ψωμιάδης δεν έχει καμία διοικητική σχέση με την ομάδα».
Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο συνήγορος του Σταύρου Ψωμιάδη, οποίος υποστήριξε: «πουθενά η ΟΥΕΦΑ δεν αναφέρει ότι έγινε αποδεδειγμένα προσυνεννοημένο παιχνίδι», ενώ μετά από λίγο ο κ. Καραβοκύρης, επίσης δικηγόρος, ανέφερε:«Δεν υπάρχουν καθόλου αποδεικτικά μέσα και δεν μπορεί ένα δικαστήριο να αποφασίσει».
Μάλιστα, στην αρχή της εκδίκασης οι εκπρόσωποι της μακεδονικής ομάδας ζήτησαν να αναβληθεί η υπόθεση μέχρι να αποφανθούν τα πολιτικά δικαστήρια, όπως έγινε και στην Τουρκία, με τον πρόεδρο της έδρας να τονίζει ότι «δεν έχουμε το ίδιο σύστημα με την Τουρκία, δεν γίνεται αυτό».

Τελικά, η ακροαματική διαδικασία της υπόθεσης της Καβάλας ολοκληρώθηκε έπειτα από περίπου τρεις ώρες. Απόφαση δεν θα παρθεί σήμερα και υπάρχει προθεσμία για κατάθεση υπομνήματος μέχρι την Παρασκευή στις 12:00 για την Καβάλα και στις 13:30 για τον Ολυμπιακό Βόλου. Οπότε η απόφαση αναμένεται να βγει την Παρασκευή το απόγευμα. 
πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: