Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Κουβέντιασαν, αλλά όχι για το συμβόλαιο...!!

Μετά από το τέλος της πρωινής προπόνησης στην Τούμπα, ο Πάμπλο Κοντρέρας είχε ένα τετ-α-τετ με το Ζήση Βρύζα στα γραφεία της Τούμπας.Οι δύο τους συζήτησαν για λίγη ώρα διάφορα θέματα, χωρίς όμως να αναφερθούν στο συμβόλαιο του Χιλιανού το οποίο ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι.
Κουβέντιασαν, αλλά όχι για το συμβόλαιο...
Ο Κοντέρας, πριν φύγει για την πατρίδα του στα τέλη του περασμένου Μαΐου είχε δεχθεί από τον Παντελή Κωνσταντινίδη μία πρόταση για μείωση των αποδοχών του για τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου που έχει, με επέκταση όμως δύο επιπλέον ετών, μέχρι το καλοκαίρι του 2014.
Αυτό το θέμα δε συζητήθηκε στην επαφή που είχαν ο Βρύζας με τον Κοντρέρας, οι οποίοι περισσότερο μίλησαν σε προσωπικό επίπεδο καθώς διατηρούν φιλικές σχέσεις από τον καιρό που ήταν συμπαίκτες στη Θέλτα.
Ο Κοντρέρας, ενημέρωσε ότι τη Δεύτερα (8/8) θα πρέπει να αναχωρήσει εκ νέου για υποχρεώσεις με την Εθνική Χιλής, για ένα φιλικό στη Γαλλία. Οι συζητήσεις για το θέμα του συμβολαίου του είναι σε εκκρεμότητα αλλά είναι δεδομένο ότι υπάρχει διάθεση και από τις δύο πλευρές να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση για να συνεχιστεί η πετυχημένη συνεργασία και τα επόμενα χρόνια…
Πηγή: paok24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: