Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Η ανώνυμη επιστολή, τα «καρφιά» Μπέου για Παναθηναϊκό και η «βόμβα»

Λίγο πριν την απολογία του ο Αχιλλέας Μπέος παρουσίασε στην Επιτροπή ανώνυμη ανυπόγραφη επιστολή που είπε ότι έλαβε από  στις φυλακές Ναυπλίου και στην οποία  αναφέρεται ότι άδικα χάνει τον καιρό του γιατί η απόφαση δεν θα αλλάξει από την Επιτροπή Εφέσεων, γιατί υπάρχει πολιτική εντολή από τον κ. Μπιτσαξή προς τον κ. Πιλάβιο. Για το λόγο αυτό, μάλιστα, του είπε πως δεν θα δικάσει ο πρόεδρος κ. Λεοντής, αλλά ο αναπληρωτής προεδρεύων κ. Θέμελης.

Μάλιστα ο πρόεδρος (αναπληρωτής) της Επιτροπής κ. Θέμελης μετά από αυτή την εξέλιξη, δήλωσε εξαίρεση!

Ο δε δικηγόρος του Αχιλλέα Μπέου κ. Κακκαβάς δήλωσε άγνοια για την ύπαρξη της επιστολής, και ζήτησε διακοπή 20 λεπτών για να συνεννοηθεί με τον πελάτη του και να δει αν θα στηρίξει αίτηση εξαίρεσης.

«Πόλο έπαιζε ο Παναθηναϊκός;» 

Δεν έλειψαν και τα «καρφιά» του Αχιλλέα Μπέου για τον Παναθηναϊκό για τον αποκλεισμό του από τη συνέχεια του Champions League:

«Αλήθεια, χθες πόλο έπαιζε ο Παναθηναϊκός; Ήμουν σε διακοπές, σε φυλακές. Δεν ξέρω. Το 4-3 είναι σκορ πόλο».


Και η βόμβα...

Ο κ. Μπέος πέταξε και μια  «βόμβα» (;) αναφέροντας ότι στην γνωστή υπόθεση των κασετών είχε ζητήσει την εξαίρεση του αθλητικού δικαστή κ. Σιμιτζόγλου, επειδή είχε πληροφορίες ότι τρεις φορές την ημέρα βρισκόταν σε επικοινωνία με τον κ. Πατέρα.... 
πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: