Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2009

Νοκ άουτ και ο Σορλέν

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/b64acd925c0995b92d49f85df92b4a02_L.jpg?943912800?943912800?943912800

Θλάση στο δικέφαλο έδειξαν οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε χθες ο Ολιβιέ Σορλέν. Ο Γάλλος μέσος χάνει το παιχνίδι με τον Πανιώνιο καθώς θα χρειαστούν δύο βδομάδες για να ξεπεράσει το πρόβλημα. Αποχώρησαν από την προπόνηση και οι Ίβιτς, Μαλεζάς.

Με πολλά προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τον Πανιώνιο στο γήπεδο της Τούμπας. Ο Φερνάντο Σάντος μέτρησε τέσσερις απουσίες βασικών παικτών από την προπόνηση. Το μεγαλύτερο πρόβλημα το έχει ο Ολιβιέ Σορλέν. Ο Γάλλος υποβλήθηκε το πρωί σε εξετάσεις μαγνητικού τομογράφου καθώς είχε παραπονεθεί μετά τον αγώνα με τον Εργοτέλη για ενοχλήσεις στο δικέφαλο και φάνηκε ότι υπέστη θλάση.

Ο Μπρούνο Τσιρίλο που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής λόγω τιμωρίας ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας, ενώ προληπτικά αποχώρησαν από την προπόνηση ο και ο Βλάντα Ίβιτς λόγω ενόχλησης στο στομάχι και ο Στέλιος Μαλεζάς λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό. Ο Λούσιο Φιλομένο ακολούθησε ολόκληρο το πρόγραμμα της προπόνησης.

Η σημερινή προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, τεχνικής και οικογενειακό δίτερμα. Απών ήταν ο Τζό Μπιζέρα που πήρε παράταση της άδειάς του λόγω προσωπικού προβλήματος και ο Αμπουμπακάρι.

Στην προπόνηση συμμετείχε ο Μίλιεβιτς της ομάδας νέων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: