Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2009

Τελειώνει του Λούα Λούα


Ο Λούα Λούα με αντίπαλο τον Μασάντο Την ώρα που οι «ερυθρόλευκοι» περιμένουν μέσα στις επόμενες ημέρες την απάντηση της Μαρσέιγ για την μεταγραφή του Μπεν Αρφά, ετοιμάζονται να κλείσουν το πρώτο μεταγραφικό «μέτωπο» εμ τον Λούα Λούα. Ο Κονγκολέζος επιθετικός θα βρεθεί την Τετάρτη στα γραφεία της Πλατείας Αλεξάνδρας και αφού συναντηθεί με τους διοικούντες της ομάδας θα υπογράψει (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) συμβόλαιο γιαμ 6 μήμνες με οψιόν επέκτασης για δύο ακόμη χρόνια από το καλοκαίρι.

Με την προσθηκη του Λούα Λούα ο Ολυμπιακός θα ενισχυθεί στην γραμμή κρούσης ενώ θα έχει μια ακόμη λύση για την αριστερή πλευρά ειδικά αν δεν κάνει μεταγραφή καθαρού αριστερού χαφ.

Όσον αφορά τώρα τον Μπεν Αρφα οι "ερυθρόλευκοι" θα περιμένουν μέχρι τις πρώτες ημέρες του Ιανουαρίου για την απάντηση της γαλλικής ομάδας, ελπίζοντας πως τελικά θα πει το «ναι» και θα γίνει η σπουδαία μεταγραφή. Βεβαια εξετάζουν ήδη εναλλακτικές λυσεςι ώστε να είναι έτοιμοι να κινηθούν αν δεν προχωρήσει το θέμα του Γάλλου μέσου.

Σε εκκρεμότητα εξάλλου παραμένει η υπόθεση του Τρεζόρ Μπούτου με το θέμα να ξεκαθαρίζει στις αρχές Ιανουαρίου ενώ υπάρχει στα υπόψιν και η περίπτωση του Πακέ της Λάνς.

Εν τω μεταξύ από ξεκινούν και πάλι οι προπονήσεις στο Ρέντη με τους «ερυθρόλευκους» να επιστρέφουν από το 9ημερο ρεπό και να ξεκινούν την προετοιμασία τους για τον αγώνα της 6ης ιανουαρίου με την ΑΕΚ στο Καραισκάκη.

Ο Ζίκο θα είναι στην ευχάριστη θέση να έχει για πρώτη φορά από την ημέρα ποθυ ανέλαβε τον Ολυμπιακό σχεδόν όλους τους παίκτες στην διάθεση του ενώ θα τους τσεκάρει αν ακολούθησαν κανονικά τα προγράμματα που είχαν, περιμένοντας να δει και σε τι κατάσταση είναι ο Μέλμπεργκ που κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: