Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2009

Ανακοίνωσε Μπεγκόνια ο Λεβαδειακός


Ο Ικερ Μπεγκόνια υπέγραψε στον Λεβαδειακό Την απόκτηση του Ικερ Μπεγκόνια και επίσημα, ανακοίνωσε επίσημα η διοίκηση του Λεβαδειακού. Ο παίκτης υπέγραψε το συμβόλαιό του, που έχει διάρκεια 1,5 χρόνο και έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις στις οποίες τόνισε την ικανοποίησή του για την θετική κατάληξη της υπόθεσής του.

Η ανακοίνωση της ομάδας, αναφέρει: "Στα γραφεία της ΠΑΕ βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι ο ποδοσφαιριστής Ικερ Μπεγκόνια και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Λεβαδειακό για τον επόμενο 1,5 χρόνο. Θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 44.".

Στις δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, τόνισε: "Ευχαριστώ τους ανθρώπους του συλλόγου για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου και ελπίζω μέσα στο γήπεδο να φανώ αντάξιος των προσδοκιών τους. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και έχω πολύ όρεξη να αγωνιστώ και να βοηθήσω τον Λεβαδειακό να πετύχει όσο το δυνατόν γρηγορότερα το στόχο της παραμονής. Προπονούμαι αρκετό καιρό με την ομάδα, με τη βοήθεια των νέων μου συμπαικτών προσαρμόστηκα γρήγορα και είμαι έτοιμος να βοηθήσω άμεσα. Εχω αγωνιστεί σε ένα φιλικό παιχνίδι αλλά περιμένω το πρώτο μου επίσημο ως παίκτης του Λεβαδειακού".

Στον αγωνιστικό τομέα, την Τετάρτη ο Λεβαδειακός θα αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι στην Αθήνα τον Εθνικό Αστέρα. Ο Βίκτορ Αγκάλι για μία ακόμα ημέρα δεν ήταν στην προπόνηση, καθώς δεν έχει ακόμα βρει λύση στο θέμα με την βίζα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: