Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2009

Φιλομένο: «Στοίχημα το κύπελλο για τον ΠΑΟΚ»

Φιλομένο: «Στοίχημα το κύπελλο για τον ΠΑΟΚ»

Στο Αθλητικό Metropolis και στην εκπομπή «Ένα-Δύο» με τους Κυριάκο Κύρτσο και Χάρη Γανωτίδη μίλησε ο Λούσιο Φιλομένο, ο οποίος επέστρεψε στις ομαδικές προπονήσεις του ΠΑΟΚ. Ο Αργεντινός φορ τόνισε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του έχουν θέσει ως μεγάλο στοίχημα για τη σεζόν την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.
«Κάθε μέρα είναι δοκιμή για μένα. Οι γιατροί μου είπαν ότι σε 10-15 μέρες θα παίξω, μακάρι, εκτιμώ πως είναι θέμα ημερών, ο πόνος σταδιακά υποχωρεί. Εύχομαι να επιστρέψω το συντομότερο» δήλωσε αρχικά ο Φιλομένο και συνέχισε: «Τρελαίνομαι που είμαι τόσο καιρό έξω, όλοι το καταλαβαίνουν. Θέλω να επιστρέψω και να βοηθήσω την ομάδα μου. Είχα επιστρέψει κάποια στιγμή στις προπονήσεις, αλλά οι δοκιμές και οι εξετάσεις έδειξαν ότι δεν ήμουν έτοιμος, τώρα σιγά-σιγά ελπίζω να σταθεροποιηθώ».
Για τη μέχρι τώρα πορεία του Δικεφάλου, ο Λατίνος επιθετικός επισήμανε: «Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει έναν καλό πρώτο γύρο, αν και ξεκίνησε με κάποια άσχημα αποτελέσματα και μείναμε πίσω στη διεκδίκηση του τίτλου. Στη συνέχεια η ομάδα παρουσίασε έντονη βελτίωση, φάνηκε πιο δυνατή και οργανωμένη. Θα κάνουμε έναν πολύ καλό δεύτερο γύρο».
Για το στόχο της φετινής σεζόν, ο Φιλομένο τόνισε: «Ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα και πρέπει να κατακτήσει τίτλο, ειδικά το κύπελλο, που είναι ένα στοίχημα το οποίο θέσαμε με τους συμπαίκτες μου. Αλλά και στο πρωτάθλημα, αν στα πρώτα ματς του δεύτερου γύρου έχουμε καλή βαθμολογική συγκομιδή, μπορούμε να κοιτάξουμε ψηλότερα».
Όσο για το Μουντιάλ 2010, όπου η χώρα του και η χώρα μας θα αναμετρηθούν, σχολίασε: «Είναι ένας αρκετά δύσκολος και περίπλοκος όμιλος. Η Αργεντινή με νέα παιδιά αλλά και έμπειρα, πήρε την πρόκριση την τελευταία στιγμή. Η Ελλάδα έχει υψηλό ηθικό, δεν μπορώ να κάνω προγνωστικά, όλα είναι ανοιχτά μαζί με τις Νιγηρία και Νότια Κορέα».
Τέλος, ο Φιλομένο ευχήθηκε σε όλο τον κόσμο χρόνια πολλά και καλή χρονιά, και δήλωσε πως στην Αργεντινή είναι φίλαθλος της Νουέβα Σικάγο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: