Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

Μονόλογος και εύκολη νίκη για τον ΟΦΗ


Ο Ογκουνσότο με τη φανέλα του ΟΦΗ Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε ο ΟΦΗ την αναμέτρηση με τον Ιωνικό, του οποίου επιβλήθηκε 3-0. Η ομάδα της Κρήτης ήταν σαφώς ανώτερη και έφτασε δίκαια στη νίκη, πραγματοποιώντας ένα ακόμη σημαντικό βήμα για την είσοδο στα πλέι οφ της ανόδου.

Οι γηπεδούχοι επέβαλαν από την αρχή το δικό τους ρυθμό και περιόρισαν σε παθητικό ρόλο τους αντιπάλους τους, ενώ αναζήτησαν το γρήγορο γκολ.

Αυτό τελικά ήρθε στο 32' και ενώ είχαν προηγηθεί σημαντικές ευκαιρίες. Στο συγκεκριμένο λεπτό, ο Ογκουνσόσο αξιοποίησε το γύρισμα του Πίτσου από τα αριστερά και με προβολή άνοιξε το σκορ.

Δέκα λεπτά αργότερα έγινε το 2-0 όταν ο Ζορμπάς έγινε κάτοχος της μπάλας έπειτα από λάθος του τερματοφύλακα Πουρή και την έστειλε στην ανυπεράσπιστη εστία.

Στην επανάληψη ο ΟΦΗ συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και στο 66' έφτασε στο τρίτο τέρμα με δυνατό σουτ του Πόποβιτς. Οι Κρητικοί είχαν κι άλλες ευκαιρίες για γκολ αλλά δεν τις αξιοποίησαν.

ΟΦΗ (Νίκος Γκουλής): Βεζυρίδης, Σταυρακάκης, Πίτσος, Νατσούρας, Μπερτίν, Μπούρμπος (76' Κοκκινάκης), Κάλαϊτζιτς, Πόποβιτς, Ζορμπάς, Αγρίτης (86' Μανούσος), Ογκουνσότο (80' Βλόνταρτσικ).
Ιωνικός (Βασίλης Βούζας): Πουρής, Τσερκέζος, Ρουσάκης (66' Παπαζούδης Αγ.), Μακράκης, Μπέριος, Κεφαλούκος, Παπαζούδης Σ., Πεντάνο (56' Ερρίκος), Σάλτο (36' Ευαγγελάτος) Λανγκλέ, Κριστόρι.

Ενταση επικράτησε στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου όταν η αστυνομία συνέλαβε οπαδό του ΟΦΗ που εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο στην ανάπαυλα. Αυτό προκάλεσε την αντίδραση αρκετών φίλων της ομάδας, που βγήκαν από το γήπεδο και συγκρούστηκαν με δυνάμεις της αστυνομίας, η οποία έκανε χρήση σημικών.

Κάποιοι άλλοι οπαδοί άρχισαν να σπάνε καθίσματα να να τα πετούν στους αστυνομικούς αλλά άλλη μερίδα του κόσμου, τους αποδοκίμασε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: