Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

"Δάμασε" τα "λιοντάρια" ο Παναιτωλικός!


Ο Γιώργος Θεοδωρίδης με τη φανέλα του Παναιτωλικού Σημαντική νίκη σε βάρος του Πανσερραϊκού με 2-0 πέτυχε ο Παναιτωλικός αξιοποιώντας το πλεονέκτημα της έδρας και αύξησε τις πιθανότητες συμμετοχής στα πλέι οφ για την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα. Δίκαιη η επιτυχία για την ομάδα του Αγρινίου, που "έσπασε" το αήττητο των επτά αγωνιστικών των Μακεδόνων.

O Παναιτωλικός προσπάθησε να επιβάλει από την αρχή το ρυθμό του, ενώ από την άλλη οι Σερραίοι είχαν ως κύριο στόχο να κρατήσουν τους αντίπαλους επιθετικούς μακριά από την εστία τους, ενώ δεν φάνηκαν επιθετικά.

Οιι Αγρινιώτες άσκησαν πίεση στους αντιπάλους τους προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου εντούτοις τα γκολ που τους χάρισαν τη νίκη ήρθαν στα μέσα της επανάληψης και σε διάστημα επτά λεπτών.

Αρχικά, στο 65' ο Θεοδωρίδης με πλασέ άνοιξε το σκορ σε μία φάση που ο Πανσερραϊκός ζήτησε οφσάιντ στον Μανίκα δίχως να... συγκινήσει τον διαιτητή.

Στο 71' ήρθε και το δεύτερο γκολ για τον Παναιτωλικό με κεφαλιά του Μανίκα έπειτα από σέντρα, που επιχείρησε ο Μπαϊκαρά.

Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες αφού στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων αποβλήθηκαν οι Βούκοβιτς και Ζαπρόπουλος, που συνεπλάκησαν.

Παναιτωλικός (Γιάννης Νταλακούρας): Μπαμπανιώτης, Πασσάς (62' Μανίκας), Παλαιολόγος, Στόρμπαεκ, Γκόλιας, Αναστασιάδης, Ζουρούδης (81' Βούκοβιτς), Μπαϊκαρά, Δέντσας, Θεοδωρίδης (86' Μπελεβώνης), Μόρετς.
Πανσερραϊκός (Ντράγκαν Κοκότοβιτς): Κοτταράς, Σκάγκλια (74' Καλί), Γαλανόπουλος, Μπανγκουρά (80' Τράκις), Μιχαήλ, Ν. Ζαπρόπουλος, Κάστρο, Γεωργιάδης, Τάντιτς, Βοσκόπουλος, Λεοζίνιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: