Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

Πατέρας: "Αφιερωμένο στον κόσμο"


Νικόλας Πατέρας και Ανδρέας Βγενόπουλος στο παιχνίδι με τον Ηρακλή Στους οπαδούς της ομάδας αφιέρωσε το πρωτάθλημα ο Νικόλας Πατέρας, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να τους ευχαριστήσει για τη συμπαράσταση που έδειξαν στην ομάδα σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον τελικό του Κυπέλλου με τον Αρη.

«Το πρωτάθλημα αυτό το αφιερώνω στους οπαδούς μας επειδή έζησαν διάφορες καταστάσεις φέτος, πολλές από τις οποίες δεν ήταν οι καλύτερες. Τους ευχαριστώ με αυτόν τον τρόπο για τη στήριξη που έδειξαν τόσο σε μένα και τη διοίκηση του συλλόγου, όσο και στον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές. Χωρίς αυτούς δεν θα είχαμε πάρει το πρωτάθλημα. Είναι ένα από τα πιο καθαρά πρωταθλήματα. Το κερδίσαμε με την αξία μας και δεν μας το χάρισε κανένας, αφού αποδείξαμε πως είχαμε την καλύτερη ομάδα. Θα δούμε αν θα μείνω μετά τη λήξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας. Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Aρη και να δώσουμε τα πάντα για να το πάρουμε»., ήταν τα λόγια του Νικόλα Πατέρα.

Θανάσης Γιαννακόπουλος: «Το πρωτάθλημα αυτό είναι ένα όνειρο έξι ετών το οποίο έγινε πραγματικότητα. Μακάρι η ομάδα να καταφέρει να δημιουργήσει τη δική της αυτοκρατορία, όπως ακριβώς έκανε και στο μπάσκετ. Ο Νικόλας Πατέρας είναι φίλος μου εδώ και 25 χρόνια και φυσικό να τον συγχαρώ, όπως ακριβώς θα έκανα με κάθε αληθινό φίλο του Παναθηναϊκού. Όσο για το αν θα μείνει, ρωτήστε τον ίδιο».

Λακωνικός ήταν ο Γιώργος Βαρδινογιάννης κατά την έξοδό του από το ΟΑΚΑ δηλώνοντας: «Έρχονται καλύτερες μέρες».

Στο ίδιο στυλ και ο Ανδρέας Βγενόπουλος, ο οποίος αρκέστηκε να ευχηθεί: «Και του χρόνου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: