Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

Τζέιμς: "Αξίζαμε να πάμε στον τελικό"

http://www.sport24.gr/ast/cov/ja/james_2010_4_12_8_24_26_b.jpgΜπορεί ο υποβιβασμός της Πόρτσμουθ στην Τσάμπιονσιπ να σφραγίστηκε και μαθηματικά το Σάββατο, όμως μία ημέρα αργότερα η ομάδα του Άβραμ Γκραντ έγραψε ιστορία στο "Γουέμπλεϊ" καθώς με τη νίκη της στην παράταση με 2-0 επί της Τότεναμ έγινε μόλις η έβδομη ομάδα που φτάνει σε τελικό Κυπέλλου Αγγλίας τη χρονιά που αποχαιρετά τη μεγάλη κατηγορία.Το μέγεθος αυτού του επιτεύγματος υπογράμμισε μάλιστα με δηλώσεις του αμέσως μετά τον δεύτερο ημιτελικό (η Τσέλσι είχε επικρατήσει με 3-0 της Άστον Βίλα στον πρώτο ημιτελικό) ο Ντέιβιντ Τζέιμς, με τον βετεράνο γκολκίπερ να κάνει λόγο για πανάξια πρόκριση στον τελικό της αρχαιότερης ποδοσφαιρικής διασυλλογικής διοργάνωσης.

"Αξίζαμε τη νίκη και δείτε τί σημαίνει αυτό για τους οπαδούς της Πόρτσμουθ. Ο προπονητής μας έλεγε όλη την εβδομάδα πόσο μεγάλη ευκαιρία είναι αυτή για τους παίκτες.

Αυτή η σεζόν περιλαμβάνει για εμάς κάθε δυνατό συναίσθημα που μπορεί να έχει ένας ποδοσφαιριστής και απόψε ήταν όλα φανταστικά",
δήλωσε ο Τζέιμς, με τον συμπαίκτη του Χάιντεν Μάλινς να συμμερίζεται την ίδια άποψη.

"Ήταν ένα μεγάλο χτύπημα για εμάς ο υποβιβασμός το Σάββατο, αλλά ο κάθε παίκτης σε αυτά τα αποδυτήρια δικαιούται να βρίσκεται στον τελικό.

Ήμασταν ξεγραμμένοι όλη τη σεζόν και το να δίνουμε στους οπαδούς μας μία τέτοια χαρά είναι κάτι το μαγικό".

Δεν υπάρχουν σχόλια: