Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

Φυτανίδης: «Με τιμά το ενδιαφέρον του Άρη»

Φυτανίδης: «Με τιμά το ενδιαφέρον του Άρη»

Ο Σωκράτης Φυτανίδης μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» για τη νίκη του Αστέρα επί του Άρη με 2-1 στην Τρίπολη. «Παίζαμε με την πλάτη στον τοίχο, υπήρχε πολύ άγχος στην ομάδα, καθώς μόνοι μας δημιουργήσαμε μια άσχημη κατάσταση. Ξεκινήσαμε καλά στον πρώτο γύρο, πολλοί πίστευαν στο κάτι παραπάνω, αλλά στο ποδόσφαιρο αν δεν κοιτάζεις αυτά που έχεις μπροστά σου, δεν μπορείς να βλέπεις πιο μακριά. Εμείς κάναμε λάθη σε πολλές μεριές και φτάσαμε στο σημείο να παλεύουμε για την παραμονή. Και όταν φτάνεις εκεί υπάρχει πολύ άγχος και πίεση. Ευτυχώς κερδίσαμε και εξασφαλίσαμε την παραμονή μας στη Σούπερ Λίγκα. Ευτυχήσαμε να πετύχουμε γρήγορα γκολ και αυτό μας έλυσε τα πόδια. Μετά είχαμε τη δυνατότητα να αμυνθούμε, να κλείσουμε τους χώρους,να παίξουμε πιο έξυπνα» δήλωσε ο Έλληνας αμυντικός και συνέχισε: «Τα οικονομικά προβλήματα και οι φήμες είναι πράγματα που επηρεάζουν ομάδες και ποδοσφαιριστές. Προσπαθήσαμε και κάναμε υπομονή. Έχουμε μια διοίκηση που προσπαθεί για το καλύτερο. Μας έδωσε εγγυήσεις ότι όταν θα φύγουμε από την Τρίπολη θα έχουμε εξοφληθεί. Προσπαθήσαμε να αφήσουμε έξω τα σενάρια για συγχωνεύσεις».
Για τον τελικό του κυπέλλου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη, ανέφερε: «Και οι δύο ομάδες διαθέτουν ποδοσφαιριστές με ποιότητα, που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Ευχόμαστε να γίνει ένας πραγματικά καλός τελικός. Όλοι πρέπει να το δουν σαν γιορτή, όπως θα το δουν οι ποδοσφαιριστές. Θα είναι ένα μοιρασμένο παιχνίδι».
Όσο για το ενδιαφέρον του Άρη για την απόκτησή του, σχολίασε: «Είναι τιμή για μένα να μιλάει ο κ. Κούπερ, αλλά και να ενδιαφέρονται για μένα μεγάλες ομάδες. Όμως δεν έχει τελειώσει το πρωτάθλημα και προς το παρόν είναι αφοσιωμένος στις υποχρεώσεις μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: