Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

«Θα βοηθήσει ο Ντελινινκάιτις»

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/372d7b724c89a5fae85b6ba6e67f81e9_L.jpg?1271045793?1271045793?1271045793Ο Τόμας Ντελινινκάιτις ήταν εκ των κορυφαίων στην εντός έδρας επικράτηση του ΠΑΟΚ επί του Περιστερίου, με τον Κένι Γκρέγκορι να πλέκει το εγκώμιο του διεθνούς Λιθουανού γκαρντ.Ο Αμερικανός φόργουορντ του ΠΑΟΚ, Κένι Γκρέγκορι, μιλώντας για το ντεμπούτο του Τόμας Ντελινινκάιτις με την φανέλα του «Δικεφάλου του Βορρά», τόνισε: «Είναι πολύ καλός παίκτης αν κι έχει λίγες ημέρες στην ομάδα, ήταν εύκολο γι΄ αυτόν να σκοράρει, μπορεί όμως να κάνει κι άλλες δουλειές. Το καλό είναι όμως ότι έστω και σε μικρό χρονικό διάστημα έμαθε πώς παίζει η ομάδα».

Αναφορικά με την αγωνιστική συνέχεια σημείωσε: «Εμείς θέλουμε πάντα τη νίκη, όπου παίζουμε και δεν ασχολούμαστε με το τι κάνουν οι άλλοι γιατί έτσι μπορεί η ομάδα να χάσει την συγκέντρωσή της. Θα τελειώσουμε τους αγώνες και θα δούμε πού έχουμε φθάσει. Εμείς έχουμε κάνει τέσσερις σερί νίκες και θέλουμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο στα επόμενα τρία παιχνίδια της κανονικής περιόδου».

Από την πλευρά του, ο διεθνής Μαυροβούνιος σέντερ του «Δικεφάλου του Βορρά», Πρέντραγκ Ντρόμπνιακ, υπογράμμισε: «Έχουμε άλλα τρία σημαντικά παιχνίδια, όμως και αν θέλουμε να πάρουμε την 5η θέση που εκ των πραγμάτων έγινε στόχος μας, πρέπει να τα κερδίσουμε όλα. Είναι εφικτό, αφού είμαστε ήδη γερά στην εξάδα αλλά πρώτα έχουμε το παιχνίδι με την ΑΕΚ που θέλουμε να κερδίσουμε. Αλλά θα πηγαίνουμε βήμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: