Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

Ο Μπουμπένκο έκανε φάουλ...


Ο Μπουμπένκο στον πάγκο του Ηρακλή Αρνητικά σχολιάστηκε η διαχείριση των ποδοσφαιριστών που είχε στη διάθεσή του ο Γιόζεφ Μπουμπένκο. Κι αυτό έχει να κάνει με τον Φερνάντες που κάθισε στον πάγκο και τη θέση του πήρε ο Μπαντής, σε ένα παιχνίδι που ο Κάρλος Κεϊρός, ο εκλέκτορας της εθνικής Πορτογαλία, είχε πάρει θέση στην κερκίδα για να παρακολουθήσει τον 27χρονο τερματοφύλακα του Ηρακλή. Τελικά, παρακολούθησε τον Μπαντή.

Τοπ φάουλ του Μπουμπένκο ήταν προφανές. Το ίδιο και σημαντικότερο είναι το φάουλ με τον παραγκωνισμό νεαρών ποδοσφαιριστών που δεν χρησιμοποιούνται ούτε και σε αναμετρήσεις άνευ ουσίας, όπως αυτή της Κυριακής. Ο Μπουμπένκο παρέταξε σχήμα χωρίς επιθετικό και χωρίς καμία διάθεση αγωνιστικότητας και υποτυπώδους διεκδίκησης της νίκης που θα έπρεπε να είναι ο αντικειμενικός του στόχος.

Παρόλα αυτά, εξακολουθεί να έχει το προβάδισμα για να παραμείνει στον πάγκο της ομάδας, μόνο που η πρόταση του Ηρακλή για ένα χρόνο συνεργασίας, δεν τον ικανοποιεί και ζήτησε να γίνει συζήτηση για δύο χρόνια. Εξελίξεις αναμένονται σύντομα.

Όλοι μέσα

Το ευχάριστο για την τεχνική ηγεσία, μετά την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, είναι ότι δεν προέκυψε πρόβλημα. Στην πρωινή προπόνηση της Δευτέρας στη Μίκρα, όσοι αγωνίστηκαν, ακολούθησαν πρόγραμμα χαλάρωσης και όσοι δεν αγωνίστηκαν, ακολούθησαν πλήρεις ρυθμούς.

Συνέχισαν με ατομικό οι Παπαστεριανός, Λέκι, Πιλότο και Mάρκες, ενώ προφυλάχτηκε ο Ιωαννίδης, ο οποίος εμφάνισε συμπτώματα ίωσης και δεν προπονήθηκε.
Η ομάδα, αύριο, Τρίτη 13/04, έχει ρεπό και επανέρχεται στις προπονήσεις την Τετάρτη 14/04, στις 11:00, στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα.Πηγη novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: