Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

Στα σύννεφα ο Γκραντ


Ο Αβραάμ Γκραντ με τη συζυγό του Ξεσπάθωσε ο Αβρααμ Γκραντ ύστερα από τη μεγάλη πρόκριση της Πόρτσμουθ στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας. Ο τεχνικός των "Πόμπεϊς" πετούσε στα σύννεφα, καθώς κατάφερε κάτι που φάνταζε ακατόρθωτο πριν λίγους μήνες. Να διεκδικήσει, δηλαδή, η ομάδα του έναν τίτλο.

Αυτό σημαίνει ότι δεν αποκλείεται η Πόρτσμουθ να παίξει και στο Γιουρόπα Λιγκ. Και λέμε δεν αποκλείεται επειδή η Πόρτσμουθ δεν είχε κάνει καν αίτηση για να πάρει άδεια συμμετοχής στη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση.

Αν και η διορία πέρασε εδώ και λίγες βδομάδες, ωστόσο η ομάδα του Μπασινά θα προσπαθήσει να πείσει τους αρμόδιους να της δώσει άδεια συμμετοχής, καθώς τα έσοδα θα αυξηθούν και θα μπορέσει να μειώσει τα χρέη της.

Ο Γκραντ μετά από καιρό αισθάνθηκε μπροστά στους δημοσιογράφους προπονητής, αφού ήταν η πρώτη φορά που απαντούσε σε ερωτήσεις για το αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας και όχι για τα διοικητικά και για τα χρέη.

Το όνειρο για την Πόρτσμουθ συνεχίζεται και μετά την Τότεναμ, την οποία απέκλεισε στα ημιτελικά σειρά έχει η Τσέλσι στο παιχνίδι που θα κρίνει και το τρόπαιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: