Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

Καλτ ήρωας ο Κυργιάκος!


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Στις 10 χειρότερες, φετινές μεταγραφές στην Αγγλία περιλαμβάνει αυτή του Σωτήρη Κυργιάκου στη Λίβερπουλ η ιστοσελίδα goal.com! Στο δημοσίευμα, ο Έλληνας αμυντικός χαρακτηρίζεται ως καλτ ήρωας, ποδοσφαιριστής, δηλαδή, που έχει γίνει (πολύ) αγαπητός στους φίλους των «κόκκινων» όχι για την αγωνιστική του αξία, αλλά για το …παρουσιαστικό του. Βέβαια, η ίδια ιστοσελίδα, πριν από λίγο καιρό, αναφερόταν στον Sotis με τα καλύτερα λόγια, σημειώνοντας πως «είναι η καλύτερη καλοκαιρινή μεταγραφή της Λίβερπουλ».

Το δημοσίευμα αναφέρει: «Ο Κυργιάκος έγινε ο πρώτος Έλληνας παίκτης που φόρεσε ποτέ τη φανέλα της Λίβερπουλ, όταν ολοκλήρωσε τη μεταγραφή ύψους 2.000.000 λιρών τον περασμένο Αύγουστο, όμως είναι απίθανο να ξαναστραφούν σύντομα οι «κόκκινοι» στη Νότια Ευρώπη, αν δεν υπάρξει κάποια βελτίωση στις εμφανίσεις του αμυντικού.

Επιρρεπής σε λάθη και θαυμαστής των παραδοσιακών δυνατών μαρκαρισμάτων -αρκεί να ρωτήσετε τον Μαρουάν Φελαϊνί της Έβερτον, που δεν έχει αναρρώσει ακόμα από τη σκαριά που δέχτηκε από τον Κυργιάκο στο ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ- ο ποδοσφαιριστής που μοιάζει με τον Τζέιμς Μποντ, έχει γίνει κάτι σαν καλτ ήρωας στο Άνφιλντ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: