Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

Το αγγλικό «όνειρο» του Αργυρίου

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/9e59c0962f9ecfa6e4e03894b7b93ab3_L.jpg?1271044864?1271044864?1271044864Την ελπίδα ότι θα καταφέρει να κάνει το μεγάλο «άλμα» και θα αγωνιστεί στην Πρέμιερ Λιγκ με την «φανέλα» της Μπλάκμπερν εξέφρασε με δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, ο αμυντικός του Πανθρακικού Ανέστης Αργυρίου.Η αγγλική ομάδα θέλησε να «τσεκάρει» τον Αργυρίου, ενώ η «Γιούβε» και οι «κόκκινοι» ήθελαν να διαπιστώσουν από κοντά τις ικανότητες του Κυριάκου Παπαδόπουλου και του Βασίλη Τοροσίδη.Αξίζει να σημειωθεί, ότι το κυριακάτικο ματς παρακολούθησαν αρκετοί σκάουτερ ευρωπαϊκών ομάδων. Συγκεκριμένα, στις εξέδρες του «ΔΑΚ Κομοτηνής» βρέθηκαν άνθρωποι της Λίβερπουλ, της Γιουβέντους, της Ρεάλ Μαδρίτης, της Τότεναμ, της Μπορντό και της Μπλάκμπερν.
Είμαι πολύ χαρούμενος για την εμπειρία μου στην Αγγλία και σε δύο εβδομάδες θα ξέρω αν θα επέλθει συμφωνία. Προσπαθώ για ό,τι καλύτερο και μια μεταγραφή σε αγγλική ομάδα αποτελεί όνειρο ζωής για μένα. Ευχαριστώ τον κόσμο για τη βοήθεια που δίνει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο αμυντικός του συλλόγου της Κομοτηνής.
Για την στιγμή που θα καταφέρει να «σφραγίσει» την μεταγραφή του στην Μπλάκμπερν …ζει και αναπνέει ο 22χρονος ταλαντούχους αμυντικός του Πανθρακικού Ανέστης Αργυρίου, ο οποίος μετά το τέλος της αναμέτρησης κόντρα στους «ερυθρόλευκους» τόνισε ότι μέσα στις επόμενες δύο βδομάδες θα γνωρίζει αν θα συνεχίσει την καριέρα του στο αγγλικό πρωτάθλημα και τους «ρόβερς»:

Δεν υπάρχουν σχόλια: