Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

Τα είπαν και πάλι Ρέμος – Παντελή

Τα είπαν και πάλι Ρέμος – Παντελή

Νεα συνάντηση υπήρξε χθες μεταξύ του Ανδρέα Παντελή και του Αντώνη Ρέμου στην Αθήνα. Οι δυο άνδρες είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για αρκετά θέματα από την στιγμή που ο πρόεδρος της ΠΑΕ θα αναχωρήσει την Τετάρτη για το εξωτερικό και θα επιστρέψει στα τέλη Μάιου. Ετσι αναφέρθηκαν σε μια λίστα προβλημάτων που θα πρέπει να αντιμετωπισθούν στο επόμενο διάστημα, αφού υπάρχουν αρκετά ανοικτά μέτωπα. Αυτά είναι οικονομικής φύσεως και αφορούν τα χρήματα που θα πρέπει να δοθούν σε παίκτες από το υπάρχον ρόστερ αλλά και σε παίκτες που έχουν αποχωρήσει και έχουν ακόμα ανοικτούς λογαριασμούς.
Παράλληλα ο κύπριος επιχειρηματίας ζήτησε να οριστεί επιτέλους η ημερομηνία για την γενική συνέλευση που θα πρέπει να γίνει ώστε να αναλάβει και επίσημα την προεδρία της ομάδας. Με τα υπάρχοντα δεδομένα αυτό θα γίνει στα μέσα Μάιου αφού χρειάζονται τρεις εβδομάδες να μεσολαβήσουν.
Την ίδια στιγμή ο Παντελή θα πρέπει να αρχίσει να αναλαμβάνει δράση για θέματα που έχουν να κάνουν με τον προγραμματισμό για την νεα σεζόν. Ήδη έγιναν οι πρώτες κινήσεις για προπονητικο κέντρο στο εξωτερικό για την καλοκαιρινή προετοιμασία. Μέσα στο επόμενο 48ωρο θα έχει συνάντηση με τον μπουμπενκο προκειμένου να ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο μες την παραμονή ή όχι του Σλοβάκου τεχνικού.
Στην συνέχεια θα έχει την αποστολή να συζητήσει με τους παίκτες προκειμένου να δημιουργηθεί το ρόστερ για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
Γενικά το επόμενο διάστημα θα είναι καθοριστικό για τους κυανόλευκους σε πολλούς τομείς ώστε να μπουν οι βάσεις για να δημιουργήσουν μια νεα ομάδα περισσότερο ανταγωνιστική και κυρίως με υψηλότερους στόχους.
Τέλος θα υπάρξουν επαφες και με προμηθευτές της ΠΑΕ ώστε να τακτοποιηθούν οι εκκρεμότητες που υπάρχουν

Δεν υπάρχουν σχόλια: