Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Μικρά-μικρά, σημαντικά κι ασήμαντα!!

Το πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι τεράστιο και (όσο δεν προκύπρουν σοβαροί επενδυτές) ο Ζαγοράκης είναι υποχρεωμένος να βαδίσει αυτόν τον μονόδρομο. Γράφει ο Παύλος Παπαδημητρίου.

Μικρά-μικρά, σημαντικά κι ασήμαντα
Πολλά είναι τα θέματα που τρέχουν και προσπάθησα να συγκεντρώσω τις σκέψεις μου για μερικά από αυτά:
1) Βγήκε χθες βράδυ στον ΣΚΑΪ ο κύριος Ξενιάδης. Εκεί μας είπε ότι δεν θα είναι αυτός πρόεδρος, αλλά άλλο πρόσωπο το οποίο θα επιλεγεί από τον επιχειρηματικό όμιλο που θα αγοράσει την ΑΕΚ. Μας ενημέρωσε επίσης ότι τα λεφτά είναι...κινέζικα. Τα ξημερώματα τον πιάσανε. Αιτία της σύλληψης μη καταβολή εργοδοτικών εισφορών. Μια πρώτη εύλογη απορία έχει να κάνει με τον χρόνο της σύλληψης του κυρίου Ξενιάδη. Ήταν τυχαίος; Τόσο μεγάλη σύμπτωση δηλαδή να συλληφθεί αμέσως μετά την πρώτη του μεγάλη τηλεοπτική συνέντευξη; Δύσκολο να το πιστέψει κανείς. Πάντως κι αυτά που ο ίδιος μας λέει δεν είναι ιστορίες για αγρίους, αλλά για... Κινέζους. Μένει να φανεί αν ο κύριος Αδαμίδης που τον χαρακτηρίζει αφερέγγυο θα συνεχίσει να συνομιλεί μαζί του.
2) Καλά έκανε ο Ζαγοράκης και πήγε στην Ελβετία. Και φυσικά είχε το λόγο του. Την υπόθεση θα μπορούσαν να την διεκπεραιώσουν άνετα και οι συνεργάτες του. Αυτός όμως πήγε εκεί για να δείξει στον κόσμο το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ και άρα να ''υποστηρίξει'' την απόφαση της διοίκησής του να πουλήσει τον Βιεϊρίνια και να αποδεσμεύσει τον Κοντρέρας. Το πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι τεράστιο και (όσο δεν προκύπρουν σοβαροί επενδυτές) ο Ζαγοράκης είναι υποχρεωμένος να βαδίσει αυτόν τον μονόδρομο. Κι όσο συντομότερα το καταλάβουν αυτό οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, τόσο καλύτερο και γι'αυτούς και (κυρίως) για την ομάδα.
3) Αναρωτιέμαι κάτι. Οι συνάδελφοί μου που γράφουν για το πόσο ανίκανος ποδοσφαιριστής είναι ο Γέστε, μπορεί να είναι οι ίδιοι (η εν πάση περιπτώσει κάποιοι απο αυτούς) που τον αποθέωναν την βραδιά που έδωσε τη μαγική μπαλιά στον Φετφατζίδη στη φάση του γκολ με το οποίο ο Ολυμπιακός νίκησε στη Μασσαλία; Τότε δηλαδή ήταν μάγος και τώρα ξέχασε την μπάλα; Προφανώς αυτή η άποψη είναι αστεία. Αν λοιπον θέλουμε να κάνουμε σοβαρή κριτική, πρέπει να δούμε και να μάθουμε γιατί ο Γέστε δεν έπαιξε στον Ολυμπιακό την μπάλα που ξέρει. Ποιά λάθη έγιναν και από ποιους. Συμπεριλαμβανομένου και του ποδοσφαιριστη φυσικά. Αλλιώς δεν βοηθαμε και τον κόσμο να αξιολογήσει σωστά πρόσωπα και καταστάσεις...
Πηγή: pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: