Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Καταλήγουν στον εκλεκτό!!

Οι άνθρωποι του Άρη φαίνεται ότι μετά από επισταμένη έρευνα κατέληξαν σε 1-2 περιπτώσεις από την Ιβηρική Χερσόνησο και προχωρούν το θέμα του αντικαταστάτη του Μίχαλ Πρόμπιερζ.

Καταλήγουν στον εκλεκτό
«Η περίπτωση που θα αποκτηθεί θα πρέπει να μελετηθεί σωστά για να μην πάμε πάλι σε αλλαγή… Δεν θέλουμε να αλλάζουμε προπονητές ούτε εμείς, γι΄ αυτό θα πρέπει να γίνει προσεκτικά. Δεν υπάρχουν θαυματοποιοί…». Με αυτή την τοποθέτησή του στον Novasportfm ο Γιάννης Κόντης που χειρίζεται το θέμα του προπονητή περιέγραψε το πλαίσιο πάνω στο οποίο κινείται ο ΑΡΗΣ στο θέμα του αντικαταστάτη του Μίχαλ Πρόμπιερζ.
Η χθεσινή ξαφνική εξέλιξη με τον Ντάνιελ Τσέζαρεκ που προκάλεσε μια αναταραχή, μετέθεσε για σήμερα Τετάρτη (11/01) τις νέες επαφές με υποψήφιους προπονητές. Οι κίτρινοι φαίνεται να έχουν καταλήξει σε 1-2 περιπτώσεις τις οποίες θεωρούν ιδανικές με τα σημερινά δεδομένα και πρόκειται για προπονητές που μπορούν να εγγυηθούν και ένα πιο μακροπρόθεσμο πλάνο (δηλαδή και μετά το τέλος της σεζόν). Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται μέχρι την Παρασκευή το θέμα να έχει κλείσει και ο διάδοχος του Πρόμπιερζ να πάρει το αεροπλάνο για την Ελλάδα.
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: