Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Αλλαγή πλάνων...!

Ψάχνουν λύσεις στην επίθεση Μιχαλήτσος-Σεμερτζίδης μετά την φυγή του Τσέζαρεκ. Ο Σολτάνι βασικός.

Αλλαγή πλάνων...
Κεραυνός εν αιθρία και για το τεχνικό δίδυμο των Μιχαλήτσου-Σεμερτζίδη ήταν η ξαφνική αίτηση …διαζυγίου του Ντάνιελ Τσέζαρεκ, δυο 24ωρα πριν από το κρίσιμο παιχνίδι με τον Ατρόμητο.
Οι δυο άνδρες υπολόγιζαν για το βασικό σχήμα τον Κροάτη επιθετικό και τώρα είναι υποχρεωμένοι να διαφοροποιήσουν τα πλάνα τους και να αναζητήσουν λύσεις (που δεν υπάρχουν πολλές) για την επίθεση.
Ο Καρίμ Σολτάνι αναμένεται να είναι αυτός που θα πάρει τη θέση του Τσέζαρεκ στην επίθεση αφού και να θέλουν οι δυο τεχνικοί δεν έχουν και πολλές λύσεις.
Ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος είναι η επόμενη αλλά και αυτή είναι λύση ανάγκης αφού δεν είναι κλασικός φορ και φάνηκε όταν ο Πρόμπιερζ τον χρησιμοποίησε εκεί στον αγώνα με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.
Τα νέα δεδομένα που προέκυψαν ίσως αναγκάσουν τους δυο υπηρεσιακούς προπονητές να πάρουν στην αποστολή για την Αθήνα και έναν από τους νεαρούς επιθετικούς (Κανούλα ή Τοπούζη) για τον πάγκο.
Η αποστολή που θα ταξιδέψει στην Αθήνα το απόγευμα και θα παραμείνει για πέντε μέρες στην πρωτεύουσα θα ανακοινωθεί το μεσημέρι μετά την χαλαρή προπόνηση που θα γίνει στο Ρύσιο.
Πηγή: allabooutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: