Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Θα... ζωγραφίσει και στο Καραϊσκάκη;

Τον χαφ της Εσπεράνες, Ουσάμα Νταραγκί, γνωστό και με το προσωνύμιο... Πικάσο, έχει στη μεταγραφική του λίστα ο Ολυμπιακός.

Θα... ζωγραφίσει και στο Καραϊσκάκη;
Ο διεθνής Τυνήσιος άσος αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης στο αφρικανικό Τσάμπιονς Λιγκ και σύμφωνα με τον '"Πρωταθλητή" ξεχωρίζει για την τεχνική και την ταχύτητά του. Πλην των "ερυθρόλευκων", ενδιαφέρον για την περίπτωσή του έχουν δείξει τόσο η Μπολόνια, όσο και η Λιλ...
Η ιστοσελίδα «Imscouting», άλλωστε, αναφέρει για την περίπτωσή του: «Βρίσκεται στην καλύτερη ποδοσφαιρικά ηλικία του και αποτελεί έναν από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές της Τυνησίας διαχρονικά! Δημιουργικός πλέι μέικερ, με μοναδική φαντασία που θυμίζει τον Γάλλο Ζοάν Γκουρκίφ. Ο «Πικάσο» όπως αρέσει στους οπαδούς της ομάδας να τον αποκαλούν, έχει εκπληκτική δεξιότητα με την μπάλα, αλλά και στην ορθότητα των επιλογών του μέσα στο γήπεδο.

Είναι ένας πραγματικός ηγέτης με πλούσια σωματικά προσόντα. Είναι αρκετά ευέλικτος για να παίξει και ως δεύτερος επιθετικός, ενώ έχει τη δυνατότητα να φτάσει στα ανώτερα κλιμάκια του διεθνούς ποδοσφαίρου. Στα συν της περίπτωσής του είναι το γεγονός ότι μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να υπογράψει από τώρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: