Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Πιστή στο ραντεβού!!

Πιστή στο ραντεβού
Δε θα μπορούσε να αφήσει τους πιστούς φίλους της σε όλο τον κόσμο χωρίς την χαρά να παίξει με την Μπαρτσελόνα στη φετινή διοργάνωση του Copa Del Rey η Ρεάλ Μαδρίτης. Οι «μερένχες» επικράτησαν με 1-0 της Μάλαγα στο «Ροσαλέδα» με γκολ του Μπενζεμά, στον επαναληπτικό των «16» του ισπανικού Κυπέλλου και, σε συνδυασμό με τη νίκη τους με 3-2 στην πρώτη αναμέτρηση στο «Μπερναμπέου» την περασμένη εβδομάδα, προκρίθηκαν στα προημιτελικά.

Εκεί, όπου τους περιμένει η πρωταθλήτρια Ευρώπης, η οποία δε θα έχει πρόβλημα να προκριθεί επί της Οσασούνα με το 4-0 της πρώτης αναμέτρησης του «Καμπ Νου», ώστε να έχουμε τη ρεβάνς του περυσινού τελικού του θεσμού.

Αντίθετα, οι Ανδαλουσιάνοι θα αρκεστούν στην προσπάθεια να εξασφαλίσουν την έξοδο στην Ευρώπη, μέσω της Primera Division.

Οι δυο ομάδες μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και προσπάθησαν να παίξουν επιθετικά, καταφέρνοντας να δημιουργήσουν κάποιες ευκαιρίες στις δύο εστίες. Ο τραυματισμός του Κεντίρα, που αποχώρησε με φορείο, επισκίασε την προσπάθεια των «μερένχες», οι οποίοι «έριξαν» τους ρυθμούς τους στη συνέχεια, όμως δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα μέχρι να πάνε οι ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι παίκτες του Ζοσέ Μουρίνιο μπήκαν πιο απειλητικοί στο γήπεδο και άρχισαν να δημιουργούν επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία του Καμπαγέρο. Από την πλευρά τους, οι παίκτες του Μανουέλ Πελεγκρίνι προσπαθούσαν να «διασπάσουν» την άμυνα των αντιπάλων τους, χωρίς να έχουν τον παίκτη που θα γίνει απειλητικός για την εστία του Κασίγιας. Έτσι, ήρθε το ακυρωθέν γκολ του Ιγκουάϊν στο 68’ αρχικά.

Όμως, στο 72΄, ο Μπενζεμά στη δεύτερη επαφή του με την μπάλα, εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Αργεντινού τερματοφύλακα, αφού το πλασέ του έφυγε μέσα από τα χέρια του και, έτσι, έγινε το 0-1. Στη συνέχεια, οι δυο ομάδες έχασαν κάποιες ευκαιρίες για να σημειώσουν γκολ και το ματς ολοκληρώθηκε με την αποβολή του Αρμπελόα στο 89’ για σκληρό μαρκάρισμα.


ΜΑΛΑΓΑ: Καμπαγέρο, Σάντσεθ, Ντεμικέλις, Ματάισεν, Μονρεάλ, Τουλαλάν, Καθόρλα, Φερνάντεθ (66' Ροντόν), Ισκο (74' Μπουανανότε), Ελισέου (74' Μαρέσκα), Φαν Νιστελρόι

ΡΕΑΛ: Κασίγιας, Αρμπελόα, Πέπε, Σέρχιο Ράμος, Κοεντράο, Ντιαρά, Αλόνσο, Κεντίρα (43' Εζίλ), Κακά (46' Μαρσέλο), Ιγκουαϊν (68' Μπενζεμά), Ρονάλντο



Οι επαναληπτικοί της φάσης των «16»:

10/01/2012

Μαγιόρκα-Ρεάλ Σοσιεδάδ 6-1 (0-2)
(34’, 40’ Κάστρο, 36’, 60’ Χέμεντ, 38’ Νούνιες, 53’ Αλφάρο – 16’ Αϊφράν)

Σανταντέρ-Μιραντές 1-1
(35' Μουνίτι-73' πέν. Παμπλο)

Μάλαγα-Ρεάλ Μαδρίτης 0-1
(72' Μπενζεμά)

11/01/2012

Λεβάντε-Αλκορκόν (21:00)
Εσπανιόλ-Κόρντομπα (22:00)
Σεβίλλη-Βαλένθια (23:00)

12/01/2012

Αθλέτικ Μπιλμπάο-Αλμπαθέτε (21:00)
Οσασούνα-Μπαρτσελόνα (23:00)

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: