Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

«Ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν ΠΑΟΚτσής»

Τα… ρέστα του έδωσε στο μάθημα της έκθεσης, μαθητής από τη Βόρεια Ελλάδα, φανατικός - όπως αποδεικνύεται - οπαδός του ΠΑΟΚ, όταν χρειάστηκε να αναπτύξει ένα θέμα με τίτλο «Χαρακτηρίστε τον Μέγα Αλέξανδρο».
Στην έκθεση, που είναι γραμμένη στις 12 Νοεμβρίου 1986 και βλέπει μετά από τόσα χρόνια το φως της δημοσιότητας μέσω διαδικτύου, ο μαθητής αναφέρει πως ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν οπαδός του ΠΑΟΚ και χάρη στην πίστη του στον σύλλογο και με έμβλημα τον δικέφαλο αετό έφτασε μέχρι τις Ινδίες.
Εξηγεί δε, πως ο θάνατος του μεγάλου στρατηλάτη προήλθε από την… μελαγχολία του, όταν κάποιο πρωί ξύπνησε και δεν είδε στον ουρανό τον δικέφαλο αετό.
Ο δικέφαλος αετός, όπως αναφέρει, εκείνη την ημέρα είχε πάει σε… αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ και όταν γύρισε βρήκε τον Μέγα Αλέξανδρο νεκρό.
Απολαυστικό είναι και το «ψυχογράφημα» του Μεγάλου Αλεξάνδρου, τον οποίο χαρακτηρίζει καλόψυχο μεν, άμυαλο δε. Ο λόγος, όπως αναφέρει στην έκθεση, είναι ότι «πήρε την Αθήνα από τον εχθρό και την έκανε ελληνική πόλη και τώρα οι Αθηναίοι μας βρίζουν Βούλγαροι και ένα σωρό άλλα, αντί να μας εκτιμούν».
Αναφέρει, τέλος, ότι ο ΠΑΟΚ, είναι η ομάδα του Θεού και πως όταν κατέβηκε ο Χριστός στη Θεσσαλονίκη, ο Θεός του είπε: «Πρόσεχε, τον ΠΑΟΚ και τα μάτια σου»!
Και καταλήγει πως «όσοι πιστεύουν στον ΠΑΟΚ πάνε στον παράδεισο»…
Διαβάστε την συλλεκτική έκθεση που δόθηκε στη δημοσιότητα 25 χρόνια μετά και ήδη κάνει θραύση στο διαδίκτυο...




πηγή: Onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: