Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

Προπόνηση με Φιορέτο!!


Προπόνηση με Φιορέτο!

Με τις καλύτερες των προϋποθέσεων συνεχίζεται για τον Τραϊανό Δέλλα η προετοιμασία του Ατρόμητου για το ματς κόντρα στην Καλλονή, αφού δεν υπάρχουν ουσιαστικά προβλήματα. Δοκιμάζεται ο Φιορέτο.

Με τα γνωστά προβλήματα τα οποία όμως δεν επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό την προετοιμασία για το ματς κόντρα στην Καλλονή συνεχίζει τις προπονήσεις του ο Ατρόμητος.

Στη σημερινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο δεύτερο γήπεδο του αθλητικού κέντρου, καθώς το κεντρικό γήπεδο έκλεισε λόγω σποράς της χειμερινής ποικιλίας χλοοτάπητα, πήραν μέρος όλοι οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές.

Για το ματς κόντρα στην ομάδα της Μυτιλήνης δεν υπολογίζονται οι Λαζαρίδης και Γοδόι που είναι τιμωρημένοι, αλλά επανέρχεται ο Σωκράτης Φυτανίδης που ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε.

Αύριο οι παίκτες θα προπονηθούν στο ιδιόκτητο γήπεδο στον Ασπρόπυργο στο οποίο έγινε ολική ανακατασκευή του χλοοτάπητα.

• Στις τελευταίες προπονήσεις του Ατρόμητου (τις προηγούμενες 3-4 μέρες) συμμετέχει και ο Ελληνοσουηδός, Αλεξάντερ Φιορέτο και περνά από το «μικροσκόπιο» του Τραϊανού Δέλλα. Ο 20χρονος δεν θεωρείται λύση που μπορεί να προσφέρει άμεσα και αν τελικά αποκτηθεί, θα γίνει με την προοπτική της επένδυσης. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: