Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

Θεοδωρόπουλος: «Είναι βαρύ το σκορ»


Θεοδωρόπουλος: «Είναι βαρύ το σκορ»

Στο γεγονός πως τα 0-4 είναι «βαρύ» σκορ για τον Αστέρα Τρίπολης στάθηκε ο Κώστας Θεοδωρόπουλος μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τη Σάλκε.

Ο τερματοφύλακας των Αρκάδων τόνισε πως θα ήταν διαφορετικό το ματς αν είχαν σκοράρει πρώτοι και πως μαζεύουν εμπειρίες και του χρόνου θα προκριθούν στους «32». Θεωρεί πως τα περισσότερα ματς κρίθηκαν στις λεπτομέρειες και στην ατυχία, έδωσε σύνθημα για μια καλή πορεία στο Κύπελλο και τόνισε πως το ματς με τον Παναθηναϊκό είναι δύσκολο.

Αναλυτικά: «Όταν τρως τέσσερα γκολ στην έδρα σου, είναι ‘βαρύ’. Η Σάλκε είναι πολύ καλή ομάδα, άλλο επίπεδο. Είχαμε την ευκαιρία να σκοράρουμε, δεν ξέρουμε τι θα είχε γίνει αν το είχαμε κάνει.

Το πιο σημαντικό είναι ότι η ομάδα ανεβαίνει επίπεδο. Κερδίζουμε εμπειρίες. Ελπίζω του χρόνου να είμαστε ξανά στους ομίλους και να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Φέτος, δεν φτάσαμε στο ‘ταβάνι’ μας, αν γυρίσουμε πίσω τα παιχνίδια, χάσαμε στις λεπτομέρειες και ήμασταν και άτυχοι. Για τους άλλους, ήταν δοκάρι και μέσα, για εμάς δοκάρι κι έξω.

Το Κύπελλο είναι στόχος για την ομάδα. Θα τα δώσουμε όλα για να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται. Στο πρωτάθλημα θα κάνουμε το καλύτερο για να επιστρέψουμε στην Ευρώπη.

Είναι δύσκολος ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό, που είναι πολύ καλή ομάδα, εμείς σε κάθε έδρα πάμε για το καλύτερο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: