Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

To CAS απέρριψε την έφεση του Πλατινί!!


To CAS απέρριψε την έφεση του Πλατινί

Παραμένει τιμωρημένος ο Πλατινί, την επόμενη εβδομάδα η επιτροπή δεοντολογίας θα βγάλει την οριστική απόφαση για το μέλλον του στο ποδόσφαιρο.

Ο Μισέλ Πλατινί ήθελε να συμμετάσχει στην κλήρωση για το Euro 2016 που θα πραγματοποιηθεί στο Παρίσι το Σάββατο.

Για να συμβεί αυτό όμως, θα έπρεπε το CAS να τον δικαιώσει στην έφεση που είχε κάνει κατά της τιμωρίας 90 ημερών απαγόρευσης ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο.

Αυτό δεν συνέβη, αφού το ανώτατο διαιτητικό δικαστήριο, αφού εξέτασε την υπόθεση μιλώντας τόσο με τον Πλατινί όσο και με μέλη της επιτροπής δεοντολογίας της FIFA, απέρριψε την έφεση του Γάλλου έτσι η ποινή του παραμένει.

Το CAS τονίζει στην απόφαση του ότι η προσωρινή ποινή των 90 ημερών δεν μπορεί να επεκταθεί, κάτι τέτοιο όμως δεν πρόκειται να συμβεί, αφού την επόμενη εβδομάδα τόσο ο Πλατινί όσο και ο Μπλάτερ θα βρεθούν ενώπιον του προέδρου της επιτροπής δεοντολογίας, δικαστή Χανς Γιοκίμ Έκχερτ και θα ακούσουν τις αποφάσεις για το μέλλον τους.

Θυμίζουμε ότι και οι δύο άντρες αντιμετωπίζουν ποινές που φτάνουν μέχρι τον ισόβιο αποκλεισμό ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο και αν για τον Σεπ Μπλάτερ που βρίσκεται στο τέλος της καριέρας του αυτό δεν σημαίνει πολλά για τον Πλάτινι που θέλει να διεκδικήσει την προεδρία της FIFA θα είναι η επαγγελματική του ταφόπλακα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: