Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

Βρέθηκε ο αντικαταστάτης του Νέβιλ!! (pics)


Βρέθηκε ο αντικαταστάτης του Νέβιλ! (pics)

Το κενό του Γκάρι Νέβιλ στην αθλητική εκπομπή του Sky φαίνεται να καλύπτεται άμεσα από οπαδό που δείχνει να πληροί τις προϋποθέσεις για την θέση –αλλά και να τρολάρει απίστευτα το κανάλι.

Μόλις μία εβδομάδα έχει περάσει από την πρόσληψη του Γκάρι Νέβιλ στην Βαλένθια και την αποχώρησή του από την εκπομπή Monday Night Football του Sky και παρά την δήλωση του καναλιού ότι η θέση του θα καλύπτεται με διαφορετικούς καλεσμένους κάθε εβδομάδα, βρέθηκε ο ιδανικός μόνιμος αντικαταστάτης του.

Πριν από λίγες ημέρες έφτασε επίσημη επιστολή στα κεντρικά γραφεία του καναλιού από οπαδό, ονόματι Τζέιμς Γουίτλεϊ, που προσφέρεται να καθίσει δίπλα στον Τζέιμι Κάραγκερ και να αναλύει κάθε εβδομάδα τους αγώνες της Πρέμιερ Λιγκ!

Ο Γουίτλεϊ –σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται- όχι μόνο διαθέτει όλα τα απαραίτητα προσόντα, αλλά είναι πρόθυμος ακόμα και να θυσιάσει τα μαθήματα ταγκό που κάνει κάθε Δευτέρα βράδυ προκειμένου να βρεθεί στο στούντιο! Όπως ο ίδιος αναφέρει: «Ήμουν πολύ κοντά στο να πάρω μέρος στο «Strictly Come Dancing» (το δικό μας Dancing with the Stars) αλλά απορρίφθηκε η αίτησή μου και πιστεύω ότι η Tess Daly (παρουσιάστρια-μοντέλο του σόου) δεν είναι άνθρωπος αλλά ρομπότ, που έχει έρθει για να αφανίσει το ανθρώπινο είδος»!

Συνεχίζοντας το τρολάρισμα, ο υποψήφιος παρουσιαστής καθησυχάσει τους υπεύθυνους του καναλιού πως δεν θα χρειαστεί να ξαναψάξουν για άλλον, καθώς σε αντίθεση με τον Γκάρι Νέβιλ, δεν πρόκειται να τους αφήσει για καμία ομάδα: «Έχω στείλει αμέτρητα βιογραφικά σε ομάδες, αλλά δεν έχω εξασφαλίσει ούτε μία συνέντευξη», γράφει χαρακτηριστικά.
Και τέλος καταθέτει το πιο ισχυρό του επιχείρημα για να εξασφαλίσει την πρόσληψή του: «Παραβλέποντας τις εντυπωσιακές αναλύσεις των Νέβιλ και Κάραγκερ στην εκπομπή, ειλικρινά τώρα, πιστεύετε πως οι φάτσες τους είναι για τηλεόραση (συγνώμη Τζέιμι); Διαθέτω την αντίστοιχη ποδοσφαιρική γνώση, την αναλυτική ικανότητα και το χάρισμα. Αλλά πάνω απ’ όλα διαθέτω την εμφάνιση». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: