Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

«Γλυκάθηκε» ο Πογέτ!


«Γλυκάθηκε» ο Πογέτ

Με τους Τζεμπούρ-Αραβίδη από την αρχή σκοπεύει να παρατάξει την ΑΕΚ και κόντρα στον Πανιώνιο ο Γκουστάβο Πογέτ, ο οποίος «τρίβει» τα χέρια του για τη συνεργασία τους κόντρα στην Καλλονή.

Με… συνταγή Καλλονής θα πορευτεί η ΑΕΚ στην αναμέτρηση κόντρα στον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη (12/12, 19:30) στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Γκουστάβο Πογέτ έχει μείνει απόλυτα ικανοποιημένος από την κοινή παρουσία των Ράφικ Τζεμπούρ και Χρήστου Αραβίδη στην αρχική ενδεκάδα της Ένωσης στο ματς με την Καλλονή, ενώ αμφότεροι σκόραραν στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ο πρώτος σημείωσε ένα γκολ και ο δεύτερος δύο. Πάντως, αυτό που φαίνεται ότι του άρεσε περισσότερο δεν ήταν αυτό, που φυσικά παίζουν ρόλο τα τέρματα για έναν φορ (άλλωστε η ουσία μετράει συνήθως), αλλά το γεγονός ότι μπόρεσαν να «βρεθούν» καλά σε πολλές περιπτώσεις.

Παράλληλα, με τον Έλληνα επιθετικό, ξέρει ο Ουρουγουανός ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να τον τραβήξει στα άκρα και να διαφοροποιήσει το σύστημα (από 4-4-2 σε 4-3-3 προφανώς), έχοντας ταυτόχρονα έναν πολύ ικανό παίκτη στην περιοχή.

Επιπλέον και σε ό,τι αφορά την προσεχή «μάχη» με τους «κυανέρθρους», τη δική τους «μάχη» για μια θέση στο αρχικό σχήμα, δίνουν (τρόπος τους λέγειν) οι Μπαρμπόσα, Μάνταλος και Βάργκας. Ο Πογέτ σκοπεύει να κάνει μια αλλαγή στο δημιουργικό κομμάτι και σε αυτήν την περίπτωση Βαγγέλης Πλατέλλας μοιάζει φαβορί για να μείνει στον πάγκο.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: