Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

Τούχελ: «Εγώ φταίω...»


Τούχελ: «Εγώ φταίω...»

Το γεγονός ότι δεν μπόρεσε να μεταδώσει στους παίκτες το απαιτούμενο κίνητρο για το ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ, παραδέχθηκε ο προπονητής της Ντόρτμουντ, Τόμας Τούχελ με δηλώσεις του μετά τη λήξη του ματς.

Την απογοήτευσή του για την ήττα από τον ΠΑΟΚ εξέφρασε χωρίς δισταγμό ο προπονητής της Ντόρτμουντ, Τόμας Τούχελ, στη συνέντευξη Τύπου μετά τη λήξη της αναμέτρησης, τονίζοντας ότι οι παίκτες έπαιζαν σαν να σκέφτονταν το ματς της Κυριακής.

Παράλληλα, παραδέχθηκε το δικό του μερίδιο ευθύνης στην ήττα, λέγοντας ότι δεν κατάφερε να μεταφέρει το απαραίτητο κίνητρο στους παίκτες του για τις ανάγκες του αγώνα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το αν υπάρχει απογοήτευση από την ήττα: «Σίγουρα είμαι απογοητευμένος. Δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Είχαμε 3-4 ευκαιρίες για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Την Κυριακή έχουμε αγώνα για το πρωτάθλημα. Όμως εμείς παίξαμε σαν να είχαμε το μυαλό μας στο παιχνίδι της Κυριακής, έτσι καταφέραμε εμείς να χάσουμε με ένα γκολ».

Για τη σημασία της ήττας: «Το πιο δύσκολο είναι να αλλάξουμε στάση. Ακόμα και στα πιο μικρά καθημερινά πράγματα. Σίγουρα οι προσδοκίες οι δικές μου και των παικτών μου ήταν να κερδίσουμε. Σίγουρα αυτή η ήττα μας πονάει. Πρέπει να αλλάξουμε την στάση μας στα επόμενα παιχνίδια, πρέπει να αλλάξουμε γιατί σήμερα σκεφτόμασταν τα επόμενα παιχνίδια μας στο πρωτάθλημα».

Για το αν θα ήθελε στην κλήρωση την Λίβερπουλ (σ.σ. του Γιούργκεν Κλόπ): «Δεν ξέρω. Η κλήρωση είναι κλήρωση, ό,τι βγάλει ο λαχνός θα κληθούμε να το αντιμετωπίσουμε. Αφού, όμως, με ρωτάτε αν το προτιμώ τώρα η αργότερα το προτιμώ αργότερα».

Για το αν ο ΠΑΟΚ θα είχε τη δυνατότητα να παίξει στην Bundesliga: «Δύσκολο. Ξέραμε από την αρχή ότι ο ΠΑΟΚ είχε μια ήττα. Ίσως φταίω εγώ που δεν μπόρεσα να μεταδώσω στους παίκτες μου το κίνητρο να κερδίσουν. Δύσκολη ερώτηση. Δεν μπορώ να απαντήσω αν ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να παίξει στην Bundesliga».

Για τον αν ανυπομονεί για τα νοκ-άουτ: «Φυσικά και ανυπομονώ. Χρειάζεται να δώσουμε προσοχή στην άμυνα. Η ήττα στο Κράσνονταρ δεν ήταν σαν την σημερινή. Σήμερα μπορούσαμε να βάλουμε 1-2 γκολ. Το θέμα είναι να μάθουμε από αυτή την ήττα. Δεν νομίζω ότι είναι απαραίτητο για την ομάδα μου η πίεση των νοκ-άουτ παιχνιδιών».

Δεν υπάρχουν σχόλια: