Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

«Ζωγράφισε» ο Γκουτιέρες!! (video)


«Ζωγράφισε» ο Γκουτιέρες (video)

Πήρε το σπρέι από τον διαιτητή και αποτύπωσε την έμπνευσή του στον χλοοτάπητα για να πανηγυρίσει το γκολ. Δυστυχώς ο ρέφερι δεν συμμερίστηκε το χιούμορ του.

Να βγάλει την φανέλα; Θα έπαιρνε κίτρινη κάρτα. Να αγκαλιάσει τους συμπαίκτες τους; Πασέ… Να κάνει καρδούλα; Έλεος! Έτσι, ο Τεόφιλο Γκουτιέρες σκέφτηκε να βρει έναν εναλλακτικό, πρωτότυπο τρόπο για να γιορτάσει την επίτευξη του τρίτου τέρματος της Σπόρτινγκ Λισαβόνας κόντρα στην Μπεσίκτας.

Μετά το –ομολογουμένως- εντυπωσιακό του γκολ, προς μεγάλη έκπληξη όλων, τρέχει προς τον διαιτητή, του έκανε νόημα στυλ «ένα λεπτό να το δανειστώ και θα σου το επιστρέψω» και με μια αστραπιαία κίνηση του πήρε το σπρέι με το οποίο μαρκάρει τις περιοχές για την εκτέλεση των φάουλ.

Κατευθύνθηκε στο σημείο απ’ όπου σκόραρε και προσπάθησε να ζωγραφίσει κάτι. -κανείς δεν κατάλαβε τι ακριβώς. Η χαρά του όμως δεν ολοκληρώθηκε, καθώς και το σπρέι τελείωσε και τελικά τιμωρήθηκε με κίτρινη κάρτα από τον ρέφερι ο οποίος δεν έδειξε τον αντίστοιχο ενθουσιασμό με τον Κολομβιανό ποδοσφαιριστή.




*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: