Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

Νέοι φόβοι για Ριμπερί!!


Νέοι φόβοι για Ριμπερί

Χωρίς τον Φρανκ Ριμπερί είναι πιθανόν να παραταχθεί η Μπάγερν στο παιχνίδι με την Ίνγκολσταντ. Ο Γάλλος τραυματίστηκε στον μηρό και το μόνο θετικό είναι ότι έρχεται σύντομα η χειμερινή διακοπή.

Δεν πρόλαβε να χαρεί για την επανεμφάνισή του στους αγωνιστικούς χώρους μετά από εννιά μήνες ο Φρανκ Ριμπερί και είναι πιθανό να ξανακαθίσει στα… πιτς. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός της Μπάγερν Μονάχου έπαιξε για πρώτη φορά φέτος στο παιχνίδι της προηγούμενης εβδομάδας με τη Γκλάντμπαχ για τη Bundesliga και ακολούθησε η πρώτη συμμετοχή στο Champions League με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Όμως, αποχώρησε από το παιχνίδι του «Μάξιμιρ» με ενοχλήσεις στον μηρό και στις τάξεις των Βαυαρών σήμανε συναγερμός. Εκτίμηση για τη σοβαρότητα του προβλήματος δεν έχει γίνει, ούτε για το διάστημα απουσίας. Πάντως, είναι πιθανό να μείνει εκτός αποστολής για το αυριανό (12/12) παιχνίδι με την Ίνγκολσταντ, ώστε να αποφευχθεί κάθε πιθανότητα υποτροπής. Αν υπάρχει κάτι θετικό στην ατυχία του, είναι ότι ακολουθεί μόλις ένα παιχνίδι, αυτό με το Αννόβερο, αφού στη συνέχεια υπάρχει η χειμερινή διακοπή ενός μήνα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: