Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

«Πιστέψτε στους εαυτούς σας και θα πετύχετε»

Ο Γιάννης Αναστασίου στην αποχαιρετιστήρια ομιλία του στους παίκτες του Παναθηναϊκού, τους εξέφρασε την πίστη του γι’ αυτούς και τους ευχήθηκε τα καλύτερα.

«Πιστέψτε στους εαυτούς σας και θα πετύχετε»
Την τελευταία του «επίσκεψη» στο Κορωπί έκανε σήμερα το πρωί ο Γιάννης Αναστασίου. Ο Ελληνας τεχνικός αποχαιρέτησε τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, με τους οποίους συνεργάστηκε για περίπου 2,5 χρόνια και τους ευχήθηκε τα καλύτερα για τη συνέχεια.

Ο «Ολλανδός» ήταν συγκινημένος και το κλίμα ήταν αναμφίβολα φορτισμένο, στο «αντίο» του στους παίκτες.
«Θέλω να σας ευχαριστήσω για όλα όσα ζήσαμε μαζί αυτά τα 2,5 χρόνια. Περάσαμε πολλά και καλά και κακά. Εγώ κρατάω τα καλά και το ίδιο να κάνετε κι εσείς. Όπως έχετε μάθει δεν θα είμαι πια εδώ μαζί σας. Ετσι είναι το ποδόσφαιρο, έτσι είναι η ζωή και συνεχίζουμε», είπε, αρχικά, ο Αναστασίου για να προσθέσει:

«Θέλω να ξέρετε πως όλες μου οι αποφάσεις ήταν πάντα με γνώμονα το καλό της ομάδας. Πάντα αυτό σκεφτόμουν. Επίσης, θέλω να σας πω ότι εγώ είμαι σίγουρος για εσάς. Μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα, αρκεί να πιστέψετε στους εαυτούς σας. Αν το κάνετε, θα πετύχετε».

Στη συνέχεια, ο Αναστασίου αποχαιρέτησε τους ποδοσφαιριστές, με μια γνώριμή του ατάκα. «Καλή συνέχεια, boys», είπε στους πρών, πια, παίκτες του, ο 42χρονος προπονητής.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: