Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Του ‘ρχεται… Τζεμπούρ!!


Μετά το ντέρμπι παραδέχθηκε ότι θα ήθελε πολύ έναν επιθετικό. Κι αφού ο Γενάρης αργεί, μοιάζει ακόμη πιο ευχάριστο νέο για τον Γκουστάβο Πογιέτ ότι η ΑΕΚ υπολογίζει και πάλι στον Ραφίκ Τζεμπούρ.

Του ‘ρχεται… Τζεμπούρ
Κατά τη διάρκεια του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό κοίταζε τον πάγκο και τον έπιανε σχεδόν απελπισία. Στη συνέντευξη Τύπου το ομολόγησε (με διακριτικό, είναι η αλήθεια, τρόπο).

Και ο Γκουστάβο Πογιέτ να μην το έλεγε όμως, δεν υπάρχει κανείς πλέον στην ΑΕΚ που να μην παραδέχεται την έλλειψη ενός δυνατού επιθετικού. Και κανείς που να μη χαίρεται -γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο- για την επιστροφή του Ραφίκ Τζεμπούρ.

Έχοντας μείνει εκτός δράσης πολύ περισσότερο καιρό απ’ όσο υπολογιζόταν αρχικά και παρόλο που μέχρι τον τραυματισμό του δεν είχε δείξει τον καλό του εαυτό, ο Αλγερινός έχει λείψει από την «Ένωση». Γι’ αυτό αποτελεί ένα από τα μεγάλα στοιχήματα του προπονητή η επανένταξή του στην ομάδα.

Άλλωστε από την Τρίτη έχει επανέλθει πλέον σε φουλ ρυθμούς προπόνησης. Εκτός του υπολοίπου προγράμματος, συμμετείχε (κι ήταν μάλιστα ορεξάτος) και στο διπλό που έγινε στο τέλος. Και δεδομένου ότι μετά το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης -το οποίο ούτως ή άλλως δεν προλαβαίνει- ακολουθεί διακοπή, υπάρχει το κατάλληλο έδαφος ώστε η ΑΕΚ να επιστρέψει στο πρωτάθλημα με τον επιθετικό που απέκτησε για να έχει στην κορυφή της επίθεσης. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: