Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Συνελήφθη ο Μπενζεμά για το sex tape του Βαλμπουενά!!

Στην σύλληψη του Καρίμ Μπενζεμά, προέβη η αστυνομία των Βερσαλλιών για την πολύκροτη υπόθεση του εκβιασμού του Ματιέ Βαλμπουενά, με το περιβόητο sex tape.

Συνελήφθη ο Μπενζεμά για το sex tape του Βαλμπουενά

Σύμφωνα με την γαλλική «L’ Equipe», ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα των Βερσαλλιών, όπου κρατείται για την πολύκροτη υπόθεση που εξετάζει η γαλλική αστυνομία, σχετικά με τον εκβιασμό του Βαλμπουενά.

Οι πληροφορίες από τη Γαλλία δεν είναι ξεκάθαρες προς το παρόν σχετικά με τους λόγους για τους οποίους κρατείται ο Μπενζεμά, με τις φήμες να θέλουν ότι ο διεθνής Γάλλος ποδοσφαιριστής πήγε στο αστυνομικό τμήμα μαζί με τον δικηγόρο του για να καταθέσει και στη συνέχεια συνελήφθη.

Η αστυνομία των Βερσαλλιών πάντως δεν έχει τοποθετηθεί επίσημα, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως το όνομα του Μπενζεμά ακούγεται στο ερωτικού περιεχομένου βίντεο.

Πριν από μερικές μέρες η αστυνομία είχε προβεί στην σύλληψη και του Τζιμπρίλ Σισέ για το ίδιο θέμα, αν και ο πρώην άσος του Παναθηανϊκού αφέθηκε ελεύθερος, λίγες ώρες μετά τη σύλληψη του. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: