Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Αλλάζει το σύστημα ο Τούντορ!

Αρκετά πιθανό είναι το ενδεχόμενο ο Ιγκόρ Τούντορ να παρατάξει για πρώτη φορά με 4-4-2 τον ΠΑΟΚ στο αυριανό παιχνίδι με την Κράσνονταρ. Group therapy με τους παίκτες ο Κροάτης.

Αλλάζει το σύστημα ο Τούντορ
Υπό πίεση για πρώτη φορά από τη στιγμή που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ βρίσκεται ο Ιγκόρ Τούντορ.

Ο Κροάτης τεχνικός καλείται στα επόμενα 2 με 3 παιχνίδια να παρουσιάσει με διαφορετική νοοτροπία την ομάδα του, ενώ παράλληλα θα πρέπει να αρχίσει να παίρνει και νίκες.

Ο 37χρονος τεχνικός γνωρίζει ότι το αυριανό παιχνίδι με την Κράσνονταρ για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League είναι πολύ σημαντικό και για αυτό τον λόγο σκέφτεται (για πρώτη φορά) να αλλάξει το σύστημα με το οποίο παίζει η ομάδα του.

Έτσι είναι πολύ πιθανό αύριο στη Ρωσία ο «Δικέφαλος του Βορρά» να παίξει με 4-4-2 αντί του 3-5-2 που παίζει μέχρι σήμερα. Ο Τούντορ θα βάλει τέσσερις κλασικούς αμυντικούς σε ευθεία, τέσσερις μέσους με έφεση στο ανασταλτικό κομμάτι και δύο επιθετικούς, με βασικό τους όπλο την ταχύτητα.

Το πιθανότερο σχήμα θα αποτελέσουν οι Σκόνδρας, Μαλεζάς, Κόστα, Τζαβέλλας, Σάμπο, Τζιόλης, Γκολάσα και Χαρίσης, ενώ ως φορ θα παίξουν ο Μακ και ο Ροντρίγκες ή ο Αθανασιάδης. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: