Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Τούντορ: «Θα αλλάξουμε τρόπο παιχνιδιού»

Με διαφορετική φιλοσοφία θα αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ στο αυριανό παιχνίδι με την Κράσνονταρ για το Europa League.

Τούντορ: «Θα αλλάξουμε τρόπο παιχνιδιού»
Η δυναμικότητα της Κράσνονταρ, οι πολλές απουσίες του ΠΑΟΚ και τα προηγούμενα αποτελέσματα.

Για τους λόγους αυτούς ο Ιγκόρ Τούντορ θα παρατάξει αύριο τον ΠΑΟΚ στο ματς με την Κράσνονταρ με έναν τρόπο διαφορετικό συγκριτικά με εκείνον που συνήθως έχει μέχρι τώρα στα παιχνίδια όπως τόνισε στη συνέντευξη Τύπου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιγκόρ Τούντορ:

-εάν σκέφτεται να αλλάξει τον τρόπο παιχνιδιού του ο ΠΑΟΚ στο ματς αυτό;

«Αύριο θα έχουμε κάποιες αλλαγές. Το ξέρετε και είμαι σίγουρος για αυτό γιατί έχετε ενημέρωση από τους ίδιους τους παίκτες αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης. Σε όσα παιχνίδια στην Ευρώπη δεν είχαμε την κατοχή της μπάλα συνέβη γιατί αντιμετωπίζαμε πολύ καλές ομάδες. Για παράδειγμα το παιχνίδι με την Ντόρτμουντ. Ακόμη και τότε όμως ήμασταν καλοί. Δεν υπάρχει μόνο ένας τρόπος που πρέπει να παίξεις για να έρθει η νίκη. Μπορούμε να νικήσουμε και να παίξουμε όπως και χθες η Ρεάλ Μαδρίτης. Η Παρι Σεν Ζερμέν ήταν καλύτερη αλλά δεν νίκησε. Μπορείς λοιπόν να κυριαρχήσεις σε ένα ματς και να νικήσεις, αλλά μπορεί να νικήσεις και χωρίς να είσαι κυρίαρχος στο ματς. Το να κυριαρχούμε και να μην πάρουμε τη νίκη έχει συμβεί πολλές φορές φέτος στον ΠΑΟΚ. Θα δούμε... Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν πολλοί τρόποι».

-εάν η ήττα στο τελευταίο παιχνίδι με τον Αστέρα δημιουργεί πίεση:

«Το έχω πει πολλές φορές. 30 – 40 φορές το τελευταίο χρονικό διάστημα. Πρώτος από όλους πίεση έχει ο προπονητής. Υπάρχει η πίεση πάντα, από την πρώτη μέχρι και την τελευταία. Εγώ κάθε μέρα θα κάνω το ίδιο. Θα δίνω τον καλύτερό μου εαυτό κάθε ημέρα, κάθε προπόνηση για να κάνω καλύτερη η ομάδα μου και να μπορεί εύκολα να παίρνει νίκες. Πρέπει πρώτα εμείς να σκεφτούμε όχι την πίεση αλλά την προσπάθεια μας για να πάρει η ομάδα τη νίκη».

-εάν πιστεύει ότι είναι τελικός. Και εάν η ισοπαλία είναι κάτι που τον ικανοποιεί:

«Έχουμε έρθει εδώ για να νικήσουμε. Αυτό που έχω πει στους ποδοσφαιριστές μου και πριν και θα τους το πω και πάλι είναι η εμφάνιση. Να κάνουμε αυτό που πρέπει μέσα στο γήπεδο. Το πιο σημαντικό είναι να κάνουμε μια καλή εμφάνιση και το αποτέλεσμα θα το δούμε».

-εάν αλλάζει φιλοσοφία λόγω της δύναμης του αντιπάλου ή γιατί μέχρι τώρα ο ΠΑΟΚ δεν έχει πάρει αποτελέσματα όντας καλύτερος στα ματς:

«Και για τα δύο. Επίσης έχουμε και σημαντικούς παίκτες εκτός, όπως ο Μπερμπάτοφ, αμυντικοί, ο Κίτσιου. Νομίζω ότι ο τρόπος του με τον οποίο θα παίξουμε αύριο θα είναι πιο εύκολο για εμάς να νικήσουμε. Και για τους προπονητές είναι περισσότερο εύκολο να καθοδηγήσουν την ομάδας τους εάν αγωνίζονται με τον τρόπο αυτό».

-εάν έχει αλλάξει άποψη για τη δυναμικότητα της Κρασνοντάρ, καθώς στο προηγούμενο ματς την είχε βάλει κοντά στο επίπεδο της Ντόρτμουντ:

«Εχω ακόμη την ίδια άποψη. Είχα πει ότι πρώτο φαβορί είναι η Ντόρμτμουντ, μετά η Κράσνονταρ και μετά εμείς και η Γκαμπάλα. Μπορεί η Κρασνοντάρ να μην είναι στο ίδιο επίπεδο με την Ντόρμτουντ,, μπορεί στην Τούμπα να μην φάνηκε ότι έχουν τόσο καλούς παίκτες, αλλά παίζαμε και στην έδρα μας. Πιστεύω πως εδώ θα είναι πιο δυνατή. Όμως είμαστε προετοιμασμένοι, καλά διαβασμένοι για να τους αντιμετωπίσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: