Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

«Τους τελικούς τους κερδίζεις»

Αφού παραδέχθηκε ότι το αυριανό ματς του ΠΑΟΚ με την Κράσνονταρ είναι τελικός, ο Ρικάρντο Κόστα έθεσε τον στόχο της ομάδας του στο παιχνίδι αυτό.

«Τους τελικούς τους κερδίζεις»
Δεν μπορούσε πιο ξεκάθαρα να θέσει τον στόχο του ΠΑΟΚ στον αυριανό αγώνα με την Κράσνονταρ για το Europa League ο Ρικάντο Κόστα.

«Είναι ένας τελικός το αυριανό παιχνίδι. Και τους τελικούς δεν τους παίζεις αλλά τους κερδίζεις», τόνισε ο πορτογάλος αμυντικός στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ρικάρντο Κόστα

-εάν η καλή αμυντική λειτουργία που έχει ο ΠΑΟΚ στα ευρωπαϊκά παιχνίδια είναι κάτι που ανεβάζει την ψυχολογία ενόψει της αυριανής αναμέτρησης:

«Ναι. Είναι πάντα σημαντικό στο ποδόσφαιρο να μην δέχεσαι γκολ. Το ίδιο και αύριο θέλουμε να κάνουμε. Ήρθαμε εδώ για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς που χρειαζόμαστε και εάν τα καταφέρουμε χωρίς να δεχθούμε γκολ».

-πως εξηγεί το γεγονός ο ΠΑΟΚ έχει καλή εικόνα στα παιχνίδια στη Ευρώπη αλλά να μην παίρνει αποτελέσματα:

«Είναι πολύ σημαντικό να λάβουμε υπόψη μας ότι όλες οι ομάδες στο Europa League είναι πολύ δυνατές. Γνωρίζουμε ότι η Κράσνονταρ είναι μια ομάδα αρκετά συμπαγής αμυντικά, καλή στο τρανζίσιον. Αύριο θα προσπαθήσουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 90 λεπτά του αγώνα. Να κάνουμε το παιχνίδι μας και να προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη. Αυτό πάντα θέλει ο ΠΑΟΚ. Ναι είναι ένας τελικός και τους τελικούς δεν τους παίζεις αλλά τους κερδίζεις». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: