Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Επέστρεψε με «τριάρα» ο Άρης!!


Καμιά διάθεση για νέα απώλεια δεν έδειξε ο Άρης και επικρατώντας 3-1 του Απόλλωνα Καλαμαριάς στο «Κλ. Βικελίδης» επέστρεψε στις νίκες στον 1ο όμιλο της Γ' Εθνικής.

Επέστρεψε με «τριάρα» ο Άρης
Και ξανά… προς την άνοδο τραβά. Λίγες μέρες μετά την πρώτη του απώλεια στην Γ΄ Εθνική, ο Άρης επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας 3-1 του Απόλλωνα Καλαμαριάς στο «Κλ. Βικελίδης».

Οι «κίτρινοι» είχαν την υπεροχή στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και παρά την αντίδραση των φιλοξενούμενων (δοκάρι και μείωση του σκορ) έκαναν ό,τι χρειαζόταν για να πάρουν ένα ακόμη τρίποντο.

Το σκορ άνοιξε με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τάτου στο 22ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Απόλλων Καλαμαριάς έφτασε κοντά στην ισοφάριση λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου, αλλά η κεφαλιά του Προβατίδη σταμάτησε στο δοκάρι με τον Πολιανίδη να σουτάρει άουτ στην επαναφορά.

Ο Άρης πέτυχε και δεύτερο γκολ επιστρέφοντας από τα αποδυτήρια, με τον Ντούνη από το ύψος της μικρής περιοχής να πλασάρει στα δίχτυα στο 55’. Ο Μωυσίδης μείωσε στο 72’, αλλά ο Νλουντούλου, που είχε περάσει στο β’ ημίχρονο, με σουτ έξω από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 3-1 στο 84’. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: